Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet

Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Nová Black Widow, Captain America z Wishe, převlečená Taskmaster a vylepšená Ghost jdou do akce.

Marvel během Comic-Conu a D23 promítal uzavřeným skupinám fanouškům trailery pro celou řadu filmů a sérií. Všechny se postupně prostřednictvím bootlegových nahrávek dostaly na veřejnost. Akorát Thunderbolts* si dávali načas. Včera jsme tu měli uniklé audio a fotky, teď se konečně na síti vyloupl i celý bootlegový záznam traileru. Kdyby video přiložené v článku už nebylo funkční, pátrejte na sociálních sítích, kopie jsou všude možně.

Upoutávka má několik jednoznačných úseků: Úvod, kde se dozvídáme o tom, jak se jednotliví protagonisté ve svých současných životech plácají. Prostřední akční scénu z bunkru, kam jsou všichni nalákaní do pasti. Tady si dobře můžeme prohlédnout nové oblečky, které teď Yelena Belova (Florence Pugh) a spol. nosí do akce. V závěru pak sledujeme spojování týmu proti společnému nepříteli – manipulativní Valentině (Julia Louis-Dreyfus).

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 1.5. 2025.

Titulní foto je ilustrační, Yelena Belova ve filmu Black Widow

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet | Fandíme filmu Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet | Fandíme filmu Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet | Fandíme filmu Thunderbolts: Trailer nakonec přeci jen dorazil na internet | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest