Predator: Badlands ohlásil premiéru, Blade je ze hry

Predator: Badlands ohlásil premiéru, Blade je ze hry | Fandíme filmu
Disney+
Marvel oznámil termíny pro nové filmy.

Je vymalováno. Delší dobu se hovoří o tom, že marvelovka Blade nemůže stihnout premiéru v listopadu 2025, když film ještě ani nemá režiséra nebo hotový scénář. Teď je definitivně potvrzeno, že komiksovku v ohlášeném termínu neuvidíme. Datum 7. listopadu 2025 nově Disney přidělil akční sci-fi Predator: Badlands. Nějakou dobu nebylo zřejmé, zda film půjde rovnou na video nebo nejprve do kin, ale už je jasno. Hlavní roli hraje Elle Fanning, režíruje Dan Trachtenberg. Podrobnosti o dalším Predátorovi jsme rozebírali v samostatném článku.

Blade v tuto chvíli nebyl přesunutý, ale zcela vyškrtnutý z kalendáře. Ve studiu se dosud tvářili, že film opravdu natočit chtějí, jen jej nehodlají uspěchat. Takže kdy bychom se Bladea mohli nakonec dočkat? V roce 2026 jsou zatím jistotou jen Avengers: Doomsday (1. května 2026). Krom toho má Marvel zarezervované termíny 13. února a 6. listopadu. Je možné, že jedno z dat nakonec Blade dostane, ale stejně tak je možné, že sem studio bude potřebovat nacpat Doctora Strange 3 nebo Shang-Chiho 2, tedy snímky, co potenciálně mohou mít větší význam v rámci Multiverse ságy, zatímco Blade prozatím působí dost samostatně.

Další volné termíny má studio rezervované na červenec a listopad 2027 a nově také oznámilo tři úplně nové termíny, které si zabírá v roce 2028. Jsou to 18. února, 5. května a 10. listopadu. Zřejmě bude trvat delší dobu, než se dozvíme, jaké filmy hodlá Marvel v dané době uvést. Když se na chvíli ještě vrátíme k Bladeovi, tak u něj víme prakticky pouze to, že hlavní roli má ztvárnit Mahershala Ali a scénář momentálně píše Eric Pearson.

Foto je ilustrační, ze staršího Predátora

Zdroj: Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest