Thunderbolts: Obsazení marvelovky doplnil Supermanův šéf

Thunderbolts: Obsazení marvelovky doplnil Supermanův šéf | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Je dávno dotočeno, ale obsazení záporáckého filmu doplňují další dva herci.

Marvelovka Thunderbolts* byla oficiálně oznámena v létě 2022. První klapka padla letos v únoru, dotočeno bylo koncem letošního června. Od konce natáčení měl Marvel prezentaci na Comic-Conu, na Disneyho akci D23 a oficiálně zveřejnil trailer. Přesto se nějak podařilo dosud ututlat, že filmu vystupuje Wendell Pierce.

Louisianský rodák má za sebou bohatou televizní kariéru v seriálech jako The Wire - Špína Baltimoru, Treme, Kravaťáci nebo Jack Ryan. Pro film naposledy točil nového Supermana, kde ztvárnil šéfredaktora deníku Daily Planet, Perryho Whitea. Jako roli po DCčku dostal u konkurenčního Marvelu zatím nevíme. Vedle Pierce byl k obsazení doplněn ještě Chris Bauer (The Deuce: Špína Manhattanu, Třetí hlídka, True Blood: Pravá krev, Heels). Ani u něj není známo, koho ztvární. Vzhledem k tomu, jak nenápadně Marvel oba pány prostě zmínil v jednom z distribučních listů, můžeme očekávat, že mají ve filmu jen malé role.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Do dalších rolí byli doplněni Lewis Pullman a Geraldine Viswanathan. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 1.5. 2025.

Foto: Marvel

Zdroj: Getty Images

Galerie: 3

Thunderbolts: Obsazení marvelovky doplnil Supermanův šéf | Fandíme filmu Thunderbolts: Obsazení marvelovky doplnil Supermanův šéf | Fandíme filmu Thunderbolts: Obsazení marvelovky doplnil Supermanův šéf | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest