Thunderbolts, Ironheart či Red Hulk v novém Marvel videu

Thunderbolts, Ironheart či Red Hulk v novém Marvel videu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Komiksová společnost slaví 85 let a podělila se o záběry z chystaných novinek.

Jako produkční společnost, která sama vyrábí vlastní celovečerní filmy funguje Marvel od roku 2004. Jakožto s filmovou odnoží komiksového nakladatelství, která dohlíží na natáčení filmů pod hlavičkou jiných filmových studií, se se značkou Marvel můžeme setkávat od roku 1993. Nakladatelství Marvel Comics vzniklo v roce 1961. Nicméně to je dědicem nakladatelství Timely Comics, které vzniklo už roku 1939, poprvé pod jeho křídly spatřily světlo světa postavy jako Captain America, Namor či Human Torch a prakticky od začátku tu na nejrůznějších pozicích pracoval Stan Lee, spoluautor podoby, jakou si s Marvelem spojujeme dnes.

Konkrétně 31. srpna 1939 v nakladatelství Timely vyšel jeho vůbec první komiks, časopis pojmenovaný jednoduše Marvel Comics (později Marvel Mystery Comics), v němž vycházely příběhy různých hrdinů. Už příští týden od toho dne uplyne kulatých 85 let a zřejmě právě k té příležitosti Marvel zveřejnil video, které se za bohatou historií krátce ohlíží. Video asi bylo publikováno omylem předčasně (dávalo by smysl, pokud by mělo jít ven až 31.) a Marvel jej zase rychle odstranil, nicméně mezitím už jej začali šířit fanoušci.

Níže si tak můžete přehrát jednu z kopií, která se objevila online. Krom vzpomínání na Stana Lee, nejrůznější komiksy a filmy dojde ve videu také na krátké vyhlížení kupředu. V sestřihu tak můžete vidět jedny z prvních záběrů z Thunderbolts*, Daredevila: Born Again a Ironheart, stejně jako další záběry z Captaina Ameriky: Nového světa.

AKTUALIZACE: Video se později objevilo v oficiální a prodloužené podobě:

Podklady a foto: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest