Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána

Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Anthony Mackie převzal štít od Chrise Evanse a míří do kin. Podívejte, jak to následníkovi jde.

Tak, jak jsme vás informovali před několika dny, nakonec skutečně byl zveřejněný první trailer pro Captaina Ameriku: Nový svět (Captain America: Brave New World). Ve filmu se znovu vrací Sam Wilson (Anthony Mackie), který definitivě převzal roli amerického národního superhrdiny.

V závěru Avengers: Endgame odcestoval Steve Rogers (Chris Evans) zpátky do minulosti, za svou milovanou Peggy Carter. Zestárl a jako zasloužilý kmet předal svůj štít výrazně mladšímu parťákovi Samovi. Ten se s uloženým údělem, prokletím, poctou a odpovědností dlouho nemohl popasovat, jak vykreslovala minisérie The Falcon and the Winter Soldier. V jejím závěru Wilson definitivně přijal poslání Captaina Ameriky za své a v Novém světě už jej potkáváme jako definitivního a přesvědčeného nositele hvězdy a pruhů

Trailer krom nového Kapitána představuje také nového Thaddea Rosse (tentokrát už prezidenta), kde pro změnu došlo k výměně herce. Po smrti Williama Hurta úlohu převzal ikonický Harrison Ford, jenž se tak stává vůbec největší hereckou hvězdou celého snímku. Uvedení traileru předcházely rozsáhlé přetáčky, tak se podívejte, jestli dosavadní práce stála za to:

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres, Liv Tyler jako Betty Ross. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman, Dalan Musson a. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 14. února 2025.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 6

Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu Captain America 4: První trailer představuje nového Kapitána | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest