Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru

Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 7 obrázků
Premiéra u vás v obýváku je za rohem. Podle zákulisních zpráv měli oba pánové dostat kolosální výplaty.

Původně se počítalo s tím, že krimi komedie Wolfs bude pod názvem Osamělí lovci uvedena do českých kin. I ve zbytku světa se chystala kino premiéra. Ta ale nakonec byla dost limitovaná a snímek bude téměř výhradně uváděn na službě Apple TV+.

Premiéra je naplánována na 27. září a ještě před uvedením je tu další trailer, který znovu představuje příběh dvou profíků z podsvětí, zaměřených na řešení neřešitelných problémů. Oba dva jsou zvyklí pracovat samostatně, ale na odklizení mrtvého mladíka jsou povoláni oba naráz. Z jejich neslučitelných povah zjevně bude vycházet humorná nadsázka, ve které se vyprávění nese. Když se navíc ukáže, že kluk není tak docela mrtvý, celá situace se ještě víc zašmodrchá.

Wolfs byli poprvé promítaní na festivalu v Benátkách, odkud zaznívá, že je snímek plný klišé a nepředkládá nic moc výjimečného, ale díky charismatu Brada Pitta a George Clooneyho v hlavních rolích je extrémně koukatelný.

Dvě hvězdy jsou jasně největším tahákem snímku, nebylo tak vlastně ani příliš překvapivé, když The New York Times přišly s tvrzením, že oba dva pánové měli dostat za vystupování ve snímku každý 35 milionů dolarů. (Režisér Jon Watts potom 15 milionů). Částečně zkrátka za svůj hvězdný status (vždy dostávají víc, než řadoví herci), částečně za to, že film jde na stream a pánové tak nemají příležitost získat procenta ze vstupného. A také proto, že Apple chtěl přeplatit konkurenci.

George Clooney zprávu v Benátkách rezolutně popřel a tvrdí, že výplata byla výrazně nižší a podobné částky jsou podle něj zcela nereálné. Zároveň je ale pravdou, že u celé řady projektů streamovacích služeb herecké hvězdy výplaty v řádu nižších desítek milionů (i 10-20) dostávají. Možná tedy nebylo pánů vyplaceno po pětatřiceti, ale třeba takových patnáct to klidně být mohlo…

George Clooney a Brad Pitt se představí jako dva specialisté na likvidaci problémů, kteří vždycky pracovali každý sám. Tentokrát byli nezávisle na sobě oba přidělení na stejný úkol. Dále hrají Amy Ryan, Austin Abrams a Poorna Jagannathan. Režíruje Jon Watts.

Foto: Apple

Zdroje: Apple, Deadline, New York Times

Galerie: 8

Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu Wolfs: Clooney s Pittem si jdou na nervy v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest