Provokatéři: Damon a Affleck prchají po zpackané loupeži

Provokatéři: Damon a Affleck prchají po zpackané loupeži | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit další 2 obrázky
Dvojka okrádá zkorumpovaného politika ve stylu Butche Cassidyho a Sundance Kida.

Před dvěma lety jsme se dozvěděli o přípravách snímku Provokatéři (The Instigators), kde se Matt Damon a Casey Affleck zaplétají do kriminální šlamastiky. Na některých trzích jde film i do kin, u nás si diváci musejí počkat na uvedení na Apple TV+, kam se film chystá 9. srpna.

Damon a Affleck vystupují jako Rory a Cobby, zoufalý otec a bývalý trestanec, kteří jsou nuceni neochotně spolupracovat. Dali se dohromady, aby okradli zkorumpovaného politika o jeho neprávem získané peníze. Když se však loupež zvrtne, ocitnou se ve víru chaosu, pronásledováni nejen policií, ale i zpátečnickými byrokraty a pomstychtivými zločineckými bossy.

Casey napsal scénář filmu, spolu s Chuckem MacLeanem. Popisuje film jako akční buddy komedii podobnou Půlnočnímu běhu či Butchi Cassidymu a Sundanci Kidovi. Terapeutku ztvárnila Hong Chau, v dalších úlohách vystupují Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina, Toby Jones, Jack Harlow a Ron Perlman. Režíruje Doug Liman. Dole v galerii jsou první zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Apple

Galerie: 3

Provokatéři: Damon a Affleck prchají po zpackané loupeži | Fandíme filmu Provokatéři: Damon a Affleck prchají po zpackané loupeži | Fandíme filmu Provokatéři: Damon a Affleck prchají po zpackané loupeži | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest