Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru

Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru | Fandíme filmu
Apple
Zobrazit další 3 obrázky
Dvě herecké hvězdy jsou na sebe načuřené jak rozhádaní manželé po letech a divák se baví.

Krátce po prvním teaseru je tu první pořádný trailer pro novinku Osamělí vlci (Wolfs). Upoutávka film prezentuje jako velice zábavnou chuťovku, která v září udělá radost všem fanouškům krimi komedií, buddy filmů i Brada Pitta a George Clooneyho v hlavních rolích.

Trailer oba dva představuje v rolích „fixerů“, profesionálních likvidátorů jakýchkoliv potíží, které nesmějí vyjít na povrch. Ať už kvůli reputaci, nebo pro svoji nezákonnost. Upoutávka začíná v momentě, kdy jsou oba nezávisle na sobě přivoláni do hokejového apartmá, aby si tam poradili s tělem. Potíž je v tom, že oba dva jsou zvyklí pracovat samostatně a jeden druhému nejsou po chuti. Všechno se zkomplikuje, když se ukáže, že tělo možná není tak docela tělo.

Upoutávka hodně spoléhá na charisma obou herců a jejich vzájemnou chemii, tím ale přednosti nekončí. Také filmařina Jona Wattse je na první pohled hravá. Ať už jde o práci se záběry nebo o doprovod zvolenou hudbou. Tohle by zkrátka na podzim mohla být velice příjemná směs akce, napětí a humoru.

George Clooney a Brad Pitt se představí jako dva specialisté na likvidaci problémů, kteří vždycky pracovali každý sám. Tentokrát byli nezávisle na sobě oba přidělení na stejný úkol. Dále hrají Amy Ryan, Austin Abrams a Poorna Jagannathan. Režíruje Jon Watts, datum premiéry v českých kinech je stanoveno na 19. září.

Podklady a foto: Apple

Galerie: 4

Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru | Fandíme filmu Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru | Fandíme filmu Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru | Fandíme filmu Osamělí vlci: Clooney s Pittem odklízejí tělo v labužnickém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest