Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť

Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu
Netfflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer hororu z dílny Sama Raimiho, kde je hrdince odepřena možnost utíkat či křičet.

Psychopatičtí vrazi nejsou tak běžní, jak se nám snaží filmy namluvit, ale existují a možnost, že si došlápnou na vás nebo někoho z vašich bližních, je strašlivá. Ještě horší je představa, že jsou to sadisté, kteří se na vás budou chtít opravdu vyřádit. A pak je tu zabiják ze snímku Nehýbej se (Don't Move). Ten své oběti pumpuje paralyzačním roztokem, takže jsou nešťastnice a nešťastníci při vědomí, zažívají bolest i strach, ale nemohou se jakkoliv bránit nebo dokonce ani křičet.

Přesně do takové situace se dostává Iris, hrdinka nového mrazivého thrilleru, který Netflix uvede 25. října. Vypadá to, že film zapadne mezi snímky jako Smrt ve tmě nebo Tiché místo, kde asi bude potřeba maličko přestat přemýšlet o tom, co je ještě reálné a co už blbost, ale zároveň by mohlo být zajímavé sledovat, co všechno ještě scenáristé v rámci mantinelů dokázali vymyslet.

Truchlící Iris (Kelsey Asbille) hledá útěchu v odlehlých lesích. Tam však narazí na cizího muže (Finn Wittrock), který jí vpíchne paralyzující látku. Její tělo začíná pomaličku kolabovat. Než se zastaví docela, pokusí se Iris udělat všechno proto, aby dokázala utéct, vzepřít se, nebo se přinejmenším schovat. Dále hrají Moray Treadwell a Daniel Francis. Film natočili Adam Schindler a Brian Netto, podle scénáře T.J. Cimfela a Davida Whita. Produkují Sam Raimi a Petr Jákl.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu Nehýbej se: V novém Netflix hororu zvrhlý vrah paralyzuje svou oběť | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest