Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet

Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Rudý Hulk se představil v celé své fordovské kráse.

Z disneyovské akce D23 se dostal na veřejnost bootlegový trailer pro Daredevila: Born Again, ale není jediný. Ven z uzavřené akce pronikla také nová upoutávka pro Captaina Ameriku: Nový svět (Captain America: Brand New World). Kdyby už video nebylo online, až se k článku dostanete, poohlédněte se po sociálních sítích, někde trailer z D23 k vidění bude.

Nová upoutávka pro Brave New World je výrazně akční. Prostor dostává Giancarlo Esposito, jenž byl dodatečně obsazený jako Sidewinder, jeden z fyzických oponentů, který se proti novému nositeli štítu Captaina Ameriky (Anthony Mackie) postaví. V plné kráse se nám předvádí také Red Hulk, v něhož se promění prezident Ross. Po smrti Williama Hurta roli převzal Harrison Ford, jehož rysy jde ve tváři rudé potvory čitelně rozpoznat. Krom různých explozí a přestřelek trailer klade důraz také na špionážní a politické intriky, jichž bude film plný.

Posts from the leaksandrumors
community on Reddit

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres, Liv Tyler jako Betty Ross. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman, Dalan Musson a. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 14. února 2025.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 6

Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu Captain America: Nový svět – Trailer pronikl na internet | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest