One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků

One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
KJ Apa závodí na motocyklech v novince od Amazon Prime Video. Seznamte se.

Chybí vám v olympijských závodech motory? Od červencové premiéry Závodu o slávu už uplynulo příliš času? Do premiéry F1 je příliš daleko? Pak pro vás má náplast streamovací služba Amazon Prime Video. Ta do obýváků přináší vlastní motoristické drama.

 

Novinka se jmenuje One Fast Move (Zhruba „Jeden rychlý manévr“) a je zasazená do prostředí motocyklových závodů, kde bezprizorní mladý muž začíná s tvrdým odříkáním, aby jednou mohl být šampionem. Recenze hovoří o spíše průměrné záležitosti, která staví hlavně na nejrůznějších klišé, ale pokud jste blázni do rychlosti, třeba si v One Fast Move najdete to svoje. Amazon Prime Video zatím nenabízí film ve svojí české verzi, ale karta v češtině už je založená, tudíž lze očekávat, že dříve či později u nás na Prime Video půjde snímek přehrát. S VPNkou jde film najít na zahraničních verzích streamovací platformy už teď.

Mladík We Neal je blázen do rychlosti, kterého kvůli ilegálním motocyklovým závodům vyrazí z armády. Touží se stát profesionálním jezdcem a nemá se kam jinam obrátit, a tak vyhledá svého otce, s nímž si už léta nerozumějí. Dean Miller je sám bývalý motocyklový šampion a svolí, že Wese začne trénovat. To však otevírá staré rány. Wes si najde práci v dílně Deanova starého mentora Abela a seznámí se s místní servírkou, do níž se zamiluje. Intenzivní trénink ale komplikuje Wesovi zbytek života. Musí se rozhodnout, co vlastně chce od vlastní budoucnosti a co je ochotný obětovat, aby byl schopný vyhrát na dráze.

 

V hlavních rolích vystupují KJ Apa, Eric Dane, Edward James Olmos a Maia Reficco. Film natočil Kelly Blatz (Simon řekl, Prokletí, Maturitní ples) a níže si můžete přehrát trailer a prohlédnout fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 6

One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu One Fast Move: Závody motorek dorazily do obýváků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest