Comic-Con: Velká fanouškovská akce se vrací už dnes ve velkém stylu

Comic-Con: Velká fanouškovská akce se vrací už dnes ve velkém stylu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Marvel, Vetřelec, Transformers nebo Keanu Reeves představí fanouškům své chystané novinky.

Po řadě let ovlivněných covidem nebo scenáristickými stávkami se bude opět v plné síle pořádat Comic-Con v americkém San Diegu. Nejde o fanouškovský sraz celosvětově největší, ale rozhodně stále ten nejvýraznější, co se týče počtu slavných hostů, proinvestovaných reklamních nákladů a obecně zajímavých filmových a seriálových novinek, které může akce přinést.

Program trvá od čtvrtka do neděle amerického času, to znamená, že všechny zajímavosti k nám dorazí vždy s devítihodinovým časovým posunem. První panely jednotlivých dní vzhledem k časovému posunu probíhají vždy večer českého času a program se následně táhne skoro až do následujícího rána našeho času.

Ve čtvrtek (večer a v noci ze čtvrtka na pátek našeho času) mají panely filmy Transformers Jedna, Spawn a Deadpool & Wolverine. S publikem promluví producenti Lorenzo di Bonaventura (Transformers, G.I. Joe, Meg), Akiva Goldsman (Star Trek, Já, Legenda, Constantine) a Roy Lee (Barbarian, Lego Příběh, Minecraft). A panely budou mít také seriály Percy Jackson, Those About to Die nebo Co děláme v temnotách.

V pátek (večer a v noci z pátku na sobotu našeho času) před diváky nastoupí Vetřelec: Romulus, Režiséři Antoine Fuqua (Equalizer, Training Day, Michael) a Roland Emmerich (Those About to Die, Den nezávislosti, Hvězdná brána), případně seriály Banda, Pán prstenů: Prsteny moci, Živí mrtví, Doctor Who nebo Dexter, i se svým novým pokračováním.

V sobotu (večer a v noci ze soboty na neděli našeho času) je hlavním tahákem velký panel Marvel Studios, kde se čeká oznámení řady novinek, dále panely seriálů jako Futurama, Superman a Lois, Simpsonovi, Star Trek, Family Guy, Silo, From nebo The Penguin. DC Studios sice nemají na festivalu oficiální panel, ale spekuluje se o tom, že by šéf studia James Gunn mohl během panelu The Penguina fanouškům pustit přednahranou zprávu. Keanu Reeves opět bude mluvit o svém komiksu BRZRKR a filmu chystaném na jeho motivy a vše jako vždy zakončí Kevin Smith a jeho historky.

Jakmile bude během Comic-Conu oznámeno cokoliv zásadního, budeme o tom informovat.

 

Titulní foto: Vetřelec: Romulus

Podklady: San Diego Comic-Con

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest