Marvel je po letech opět připravený odhalit své další plány

Marvel je po letech opět připravený odhalit své další plány | Fandíme filmu
Marvel Studios
Komiksové studio se po dlouhé pauze vrací na Comic-Con.

Marvel Studios patřily ke stálicím Comic-Conu v San Diegu, nejznámější akce toho druhu, kde filmová studia každoročně představují své chystané projekty. Jejich panel běžně patřil k těm nejdelším, divácky nejsledovanějším a plným fanouškovsky vděčných odhalení. Naposledy se studio účastnilo v roce 2019, kdy s velkou pompou odhalilo své plány pro tzv. pátou a šestou fázi, tedy v zásadě projekty mezi Avengers: Endgame a budoucími Avengers: Secret Wars.

Od té doby Marvel chyběl. A nemohou za to jen padnemie a loňské hollywoodské stávky. Studio nemělo velký program ani na jiných akcích obdobného typu. Není tajemstvím, že v se v posledních letech Marvel dostal pod tlak. Řada jeho novinek se setkala se slabším (někdy výrazně slabším) přijetím, než by studio doufalo a budoucnost byla nejistá. Projekty se posouvaly, předělávaly nebo dokonce rušily.

Jestliže se Marvel Studios na Comic-Con v americkém San Diegu vrací, můžeme to brát jako signál, že si šéf společnosti Kevin Feige spolu s kolegy udělali ve věcech pořádek a opět jsou připraveni předvést světu, kam mají namířeno. Účast studia odhalil jako první server Deadline. Letošní Comic-Con proběhne od 25. do 28. července. Tradičně na akci Marvel vystupoval v sobotu, tím pádem bychom jeho prezentaci mohli očekávat v noci z 27. na 28. července středoevropského času.

Těžko říct, jestli po předchozích zkušenostech bude Marvel znovu ukazovat časovou osu a představovat dlouhodobé plány, ale které konkrétní projekty by mohly dostat pozornost? V době konání Comic-Conu bude mít premiéru snímek Deadpool & Wolverine, Ryan Reynolds a Hugh Jackman by tedy určitě mohli přijet oslavit svůj (předpokládaný) úspěch.

V době konání akce bude mít studio k dispozici záběry z chystaných filmů Captain America: Nový svět a Thunderbolts*, zveřejnění by se tak mohly dočkat první upoutávky (i když mimo uzavřený sál Comic-Conu nejspíš může být uvedena jen ta pro Kapitána, Thunderbolts jsou přeci jenom daleko). Fantastická čtyřka se začne točit ve druhé polovině letošního roku, divákům by se mohlo přijít uklonit kompletní obsazení snímku. V budoucnu chystané filmy Blade, Avengers 5 a Avengers: Secret Wars by mohly oznámit režiséry. A pátí Avengers by mohli také odhalit název.

Pokud jde o televizní série, natáčení už za sebou mají Agatha All Along, Daredevil: Born Again, Ironheart a Wonder Man. Všechny tituly tak klidně mohou představit své upoutávky. I když je opět dost dobře možné, že by v takovém případě byly předvedeny pouze divákům v sále a online premiéry by se trailery dočkaly až v nějakém pozdějším termínu. V srpnu navíc Disney bude pořádat svou fanouškovskou akci D23, kam si potenciálně bude chtít nějaké marvelovské novinky schovat. A zrovna seriály uváděné na platformě Disney+ v tomhle směru působí jako ideální kandidáti, tak ohledně seriálových novinek na Comic Conu v San Diegu nemějme přehnaná očekávání.

Foto je ilustrační

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest