Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce

Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 3 obrázky
Krom hrdinské linky upoutávka odhaluje nejrůznější hosty, kteří se ve filmu zastaví.

Připravte se, je tu finální trailer pro marvelovku Deapdool & Wolverine. Je až nečekaně emocionální. Deadpool (Ryan Reynolds) je ochotný připustit, že normálně je samá legrácka a znevažuje všechno, ale tentokrát mu o něco skutečně jde. O jeho milované. Ale nedokáže je zachránit sám, potřebuje k tomu Wolverina (Hugh Jackman). Ten, s nímž se spojí, ten se utápí v žalu, protože se mu milované zachránit nepodařilo. A teď má příležitost k tomu, aby jeho život něco přeci jen znamenal. Už po charakterní stránce tedy má film silný potenciál zaujmout.

Vedle toho ale na diváky čeká také celá řada komiksových libůstek, které příběh zasadí do širšího kontextu. Uvidíme celou plejádu nejrůznějších Deapdoolů. Ti přicházejí na pomoc po vzoru Avengers skrze čarodějnické portály, pod vedením Lady Deadpool. K Wolverinovi také potkáme alespoň jednu jeho „alternativu“ – opravdu se vrátí X-23 (Dafne Keen), tak jak se delší dobu proslýchalo. Zřejmě to bude právě ona, kdo Loganovi vrátí do žil chuť bít se za nějaké ušlechtilé hodnoty.

V odpadním světě The Void potkáváme celou řadu nejrůznějších artefaktů (třeba Asgard vymazaný z reality) a především záporačku Cassandru Novu, jež skrze jakýsi stroj provádí „špagetifikaci“ okolního bytí, což bylo něco, co jsme viděli ve druhé řadě Lokiho tam, kde se rozpadala realita. Zatím nevíme, co přesně Cassandra (Emma Corrin) dělá, ale rozhodně by to mohlo mít dalekosáhlé důsledky na celý mnohovesmír. A teď už slíbený trailer a dole v galerii na vás čekají zveřejněné fotky.

Scénář napsali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells a Shawn Levy. I po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni a Matthew Macfadyen. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Podklady a foto: Marvel Studios

 

Galerie: 4

Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Finální trailer sází na emoce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest