Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity

Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Pořiďte si ocelovou roušku, facehuggeři už zase mají chuť klást vetřelecké zárodky do lidských hrdel.

Skoro měsíc před premiérou byl zveřejněný ještě jeden poslední trailer pro hororovou sci-fi Vetřelec: Romulus (Alien: Romulus). Ta je po všech směrech nabitá, nicméně pokud u vás element překvapení hraje v kině zásadní roli, tak sledování traileru zvažte – možná prozrazuje zbytečně moc. V upoutávce zcela otevřeně vidíme, komu se prodere vetřelec z těla, nebo komu se přisaje facehugger na obličej, aby tam nakladl vetřelecké zárodky. Obecně celá upoutávka věnuje hodně prostoru právě lezoucím mrchám, co jsou vždy připravené skočit a narvat vám hluboko do hrdla své odporné kladélko. Značnou část stopáže zabírají také záběry z prvotního příletu na vesmírnou stanici, které produkce nabídla už v rámci nedávné kuriózní promo akce, kdy ukázku z filmu distribuovala na kazetě VHS.

Vetřelec: Romulus je do velké míry nezávislý na dosavadních Vetřelcích. Odehrává se asi dvacet let od událostí na lodi Nostromo a pojednává o skupině mladých dobrodruhů, kteří kvůli touze po zisku vyrazí na opuštěnou základnu společnosti Weyland-Yutani. Tam místo bohatství narazí na tu nejděsivější životní formu v celém vesmíru. Datum premiéry je stanoveno na 15. srpna 2024, režíruje Fede Alvarez, původní režisér Ridley Scott patří mezi producenty. Do hlavních rolí byli obsazeni Cailee Spaeny, Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn a Aileen Wu.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 5

Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu Vetřelec: Romulus – Finální trailer je našlapaný vesmírnými parazity | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest