Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary

Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nově si můžete zajít do kina na dobrodružství, závody, animák nebo western.

Začaly prázdniny, startuje prodloužený sváteční víkend, kdo nevyjel někam k vodě, má na chození do kina víc času. Jaká je nabídka? Ze starších filmů stojí za doplnění napínavé Tiché místo: První den, volnomyšlenkářští Motorkáři, nahláškovaní Mizerové: Na život a na smrt, lezavá Havěť, nekompromisní Furiosa popřípadě výpravné Království Planeta opic. Ale co čerstvé novinky?

Největším aktuálním titulem je bezesporu Já, padouch 4, kde se vrací napravený zloduch Gru a jeho pohůnci – nezbední Mimoni. Jako bojovník proti padouchům se Gru musí vyrovnat s novým nepřítelem a zároveň se potýká s čerstvým miminkem. Mimoni mezitím získávají super schopnosti. Je zřejmé, že film bude opět obřím hitem. Už teď animák stačil utržit 25 milionů dolarů a předpokládá se, že s přibývajícími premiérami se do konce týdne podaří pokořit dvousetmilionovou laťku. Poslední díl to dotáhl přes miliardu, „čtyřka“ má ten potenciál určitě také. Přehrajte si trailer a blíž se se snímkem seznamte.

Jestli animáky nejsou nic pro vás, jsou tu tři alternativní možnosti. Diváci chtiví dobrodružství mají příležitost vyrazit na nové zpracování Hraběte Monte Christa. Klasický příběh Alexandra Dumase se dočkal nejednoho zpracování a nejrůznějších variací. Nová francouzská verze nic nevymýšlí a zkrátka vypráví příběh Edmonda Dantese, který je protiprávně uvržen do žaláře v pevnosti If. Pokusí se uprchnout, získat bohatství a pomstít se těm, co jej zradili. Pusťte si trailer a odhalte další podrobnosti.

Chcete nasát atmosféru Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, ale vypravit se přímo na místo se vám nepodaří? Ode dneška můžete v kinech po celé republice shlédnout western Až na konec světa, kterým festival zahájil Viggo Mortensen, známý jako Aragorn z Pána prstenů. Ve snímku odjíždí bojovat do války a zanechává svobodomyslnou partnerku Vivienne, aby se ve vyprahlé Nevadě sama potýkala s místním zkorumpovaným starostou a jeho nohsledy. Trailer a další podrobnosti na vás čekají tady.

A na příznivce rychlých aut už na startovní čáře čeká novinka Závod o slávu. Snímek na motivy skutečných událostí nás bere do 80. let minulého století, do prostředí rallye, kde mezi sebou soupeřily o prvenství automobilky Audi a Lancia. I v tomhle případě jsme pro vás nachystali trailer a další podrobnosti.

Titulní foto: Já, padouch 4

Galerie: 8

Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu Kino premiéry týdne: Mimoni i ohlédnutí za Vary | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest