Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum

Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu
Illumination
Zobrazit dalších 5 obrázků
Animované pokračování si střílí z provázaných komiksových světů a velkolepých plánů.

Nový animák Já, padouch 4 (Despicable Me 4) se vytáhl s novou upoutávkou. Je to zábavný klípek, v němž představitel hlavní role Steve Carell divákům oznamuje nové mimoňské megaverzum. Čeká nás hromada filmů, seriálů, muzikálů či krasobruslařských vystoupení, která uvidíme v příštích sto letech.

Video si zjevně dělá legraci z nejrůznějších jiných filmových vesmírů (Marvel, DC, Star Wars…), které s chutí odhalují časové osy s bambilionem chystaných filmů a seriálů, co se nakonec třeba ani nikdy nedočkají premiéry. Zkrátka velké oči. V případě Já, padouch je to celé jen vtípek, ale jestli máte chuť, můžete se na EnterTheMegaverse.com podívat, jaké všemožné blbinky si marketingové oddělení společnosti Illumination vymyslelo.

Reklamní vtípek zjevně odkazuje k tomu, že v chystaném filmu budou Mimoni proměněni v superhrdiny. Tomu se věnuje další upoutávka, kde žluťáskové projdou proměnou. Trochu to připomíná Captaina Ameriku, trochu X-Meny, trochu Fantastickou čtyřku. Uvidíme, zda to bude zábava, nebo jen marketingová snaha ukázat něco nového a trendy.

Bývalý mistr zločinu Gru, dnes elitní člen Protipadoušské ligy, se vrací po sedmi letech do akce, aby čelil novému nepříteli – šílenci jménem Maxime Le Mal a jeho všehoschopné přítelkyni Valentině. To ovšem není zdaleka jediný problém, se kterým se musí Gru vypořádat. Kromě padouchů tu jsou ještě tři rozkošné dcery, milující žena Lucy, armáda všehoschopných Mimoňů a jistý Gru junior, který se hned po narození rozhodl, že bude taťkovi dělat ze života peklo.

V původním znění se v hlavních rolích vracejí Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Pierre Coffin a Dana Gaier. V roli Agnes nově promlouvá Madison Polan. Jako nové postavy byli obsazeni Sofia Vergara, Joey King a Will Ferrell. V českém znění budou klasicky k slyšení Jiří Lábus, Veronika Žilková a spol. Na scénáři čtyřky se podíleli Mike White Ken Daurio, režírují Chris Renaud a Patrick Delage. Datum české premiéry je stanoveno na 4. července.

Podklady a foto: Universal

Galerie: 6

Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu Já, padouch 4: Připravte se na mimoňské megaverzum | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest