Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend

Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Laura Dern a Liam Hemsworth nacházejí nečekanou lásku ve žhavém Maroku. Už teď na Netflixu.

Začněme trpkou pravdou: Planeta osamělých srdcí (Lonely Planet) není dobrý film. Možná je „dobrý“, pokud to na školní stupnici znamená za tři, ale rozhodně to není ten typ zážitku, po němž si řeknete, že vámi nějak pohnul, někam vás posunul nebo jste alespoň dostali chuť o něm mluvit či se k němu vracet. Je to spotřební zboží, v němž krásní a charismatičtí herci prožívají vzrušení lásky v rozpuku a procházejí se při tom po zromantizované verzi hezkých turistických zákoutí Maroka. Ale občas na podobnou pohádku máte chuť a podle dosud uveřejněných recenzí Planeta osamělých srdcí své zadání v základě plní.

Laura Dern hraje uzavřenou románovou autorku, která odlétá na spisovatelský prázdninový pobyt do Maroka. Doufá, že se jí na odlehlém místě podaří překonat autorský blok. Na místě potkává mladého muže (Liam Hemsworth), s nímž nejprve zkrátka jen tráví čas. Společné chvíle se však postupně promění v opojný milostný románek, který oběma změní život.

Dále hrají Diana Silvers, Younès Boucif, Adriano Giannini a Rachida Brakni. Snímek napsala a natočila Susannah Grant, jež dosud zrežírovala pouze průměrný celovečerák Život jde dál. Daleko úspěšnější je na televizním poli, kde se může pochlubit seriálem Muž s posláním, ale především ceněnou minisérií Neuvěřitelná. Jako scenáristka připravila Pocahontas, Erin Brokovich nebo třeba Sólistu. Pusťte si trailer, koukněte na fotky a pokud vás Planeta osamělých srdcí zaujala, už teď si ji můžete na Netflixu pustit.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu Planeta osamělých srdcí: Vaše romantika na tento víkend | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest