Christopher Nolan chystá svůj příští velký biják po Oppenheimerovi

Christopher Nolan chystá svůj příští velký biják po Oppenheimerovi | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
V hlavní roli vystoupí Matt Damon.

Loni režisér, scenárista a producent Christopher Nolan zažil svůj životní úspěch se snímkem Oppenheimer. Byl to jeho nejvýdělečnější film mimo Temného rytíře, za nějž si odnesl své první kariérní Oscary. Nezahálí však a pomalu připravuje svůj příští film.

Jak je u Nolana běžné, v počáteční fázi nevíme o novince skoro nic. Tentokrát ani žánr. Datum premiéry je stanoveno na 17. července 2026. Počítá se klasicky s uvedením v kinech IMAX, Nolanově oblíbeném obřím formátu. Natáčení má začít zkraje příštího roku. A do hlavní role byl obsazen Matt Damon, jenž s Christopherem bude spolupracovat už potřetí – dosud spolu dělali Interstellar a Oppenheimera. Smlouva s hercem ještě není podepsaná, ale nic nenasvědčuje tomu, že by dohodě mohlo cokoliv bránit.

Objevují se protichůdné zprávy o tom, zda Nolan film nabízel širšímu okruhu studií, anebo šel rovnou za Universalem, s nímž natočil právě Oppenheimera. Jisté však je, že právě pod hlavičkou Universalu nakonec snímek vzniká, což dává jedině smysl, když spolupráce na Oppenheimerovi klapala.

Objevily se zvěsti, podle nichž by film mohl nabídnout příběh otce se synem, ale to se nepotvrdilo. A ani nemá jít o remake mysteriózního seriálu The Prisoner, který Nolan asi před dvaceti lety zvažoval.

Titulní foto je ilustrační, z natáčení Oppenheimera

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 2

Christopher Nolan chystá svůj příští velký biják po Oppenheimerovi | Fandíme filmu Christopher Nolan chystá svůj příští velký biják po Oppenheimerovi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest