Fast and Loose: Michael Bay opět zrežíruje Willa Smithe

Fast and Loose: Michael Bay opět zrežíruje Willa Smithe | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Smith ztratí paměť a neví, zda je mafián nebo agent.

více než čtyři roky se připravuje akční snímek Fast and Loose, v němž si protagonista se ztrátou paměti není jistý, zda je hrdina nebo padouch. K projektu se připojil Will Smith a po jeho fackovací oscarové eskapádě byly přípravy pozastaveny. Skandál ale postupně vyšuměl, Mizerové 4 letos slavili v kinech úspěch a z Willa je zase horké zboží.

K životu se tedy probudilo i Fast and Loose a aktuálně už má film i režiséra. Tím se stává Michael Bay, jeden z nejstarších Smithových pracovních parťáků. Oba dva začínali cestu ke slávě více či méně společně, když spolu v polovině devadesátek natočili první Mizery. Po čase Bay zrežíroval ještě dvojku a ve trojce a čtyřce měl herecké cameo roličky, takže pánové spolu evidentně i nadále dobře vycházeli. Zatím není zřejmé, kdy se novinka začne točit, ale vypadá to, že pro Baye i Smithe by Fast and Loose mělo být jejich příštím natáčením. Vše se zřejmě urychlilo poté, co se Will rozhodl odstoupit od příprav snímku Sugar Bandits.

Smith ve Fast and Loose hraje muže, jenž se probudí v mexické Tijuaně a nic si nepamatuje. Jak si pomaličku skládá dohromady vzpomínky, tak mu dochází, že žil dvojím životem. Jako kriminální boss a jako agent CIA v utajení. Jedno je zločinný život v luxusu, obklopený řadou bližních, to druhé zase mravní cesta, avšak v relativní chudobě a maximálním osamění. Protagonista si nevzpomíná, který ze dvou životů je ten pravý a hlavně se nemůže rozhodnout, kdo by vlastně nadále chtěl být.

Scénář napsali Jon Hoeber, Erich Hoeber, Chris Bremner a Eric Pearson. Mezi producenty figuruje David Leitch (John Wick, Bullet Train, Kaskadér), který od začátku za projektem stál a jeden čas měl snímek osobně režírovat. Smlouva s Bayem ještě není definitivně podepsaná, ale v tuhle chvíli se zdá, že by natáčení nemělo nic bránit.

Titulní foto je ilustrační, Will Smith a Michael Bay při natáčení filmu Mizerové II

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest