Doctor Strange 3: Pokračování má natočit Sam Raimi

Doctor Strange 3: Pokračování má natočit Sam Raimi | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Podle zákulisních drbů je třetí Doktor na cestě.

Jeff Sneider patří mezi ty insidery, kteří jsou občas vedle, ale jindy zase mají ty největší zákulisní informace mezi prvními. V minulosti takhle například propálil návrat postav ze starých filmů ve Spider-Manovi: Bez domova. Je tedy třeba sledovat, co Sneider píše, jen automaticky nebrat jeho vyjádření jako neochvějný fakt.

Aktuálně Sneider tvrdí, že studio Marvel má hodně blízko k tomu, aby podepsalo se Samem Raimim smlouvu o natáčení Doctora Strange 3. Určitá nejasnost je je kolem snímku Send Help, kterému se Raimi upsal letos v létě. Není zřejmé, zda se do menšího projektu pustí ještě před Strangem, anebo jej odloží na později. Raimi natočil Doctora Strange 2, ale také první trilogii Spider-Mana nebo trilogii Evil Dead.

Naposledy jsme Strange (Benedict Cumberbatch) potkali v roce 2022 ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. V tom jeho příběh měl otevřený konec. Doktorovi v závěru filmu naroste třetí oko na čele a záhy se objeví čarodějka Clea (Charlize Theron), která mu říká, že jeho činy způsobily „inkurzi“ (Incursion / „srážku“, „prolnutí“), tedy potenciálně devastující srážku dvou paralelních realit. Clea Strange vyzve, aby jí pomohl inkurzi zarazit a společně se vydávají do Temné dimenze. Rozhodně je tedy namístě dořešit, co se s Doktorem dělo dál.

Cumberbatch letos v červnu uváděl, že příští rok bude točit Avengers, ale o dalším samostatném filmu neřekl ani slovo. Tak uvidíme, co z toho všeho nakonec vyleze.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího filmu.

Zdroj: Jeff Sneider

Galerie: 2

Doctor Strange 3: Pokračování má natočit Sam Raimi | Fandíme filmu Doctor Strange 3: Pokračování má natočit Sam Raimi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest