Avengers 5: Natáčení začne za rok, jeden z hrdinů potvrdil účast

Avengers 5: Natáčení začne za rok, jeden z hrdinů potvrdil účast | Fandíme filmu
Marvel Studios
Je Doctor Strange 3 prozatím u ledu?

S pátými Avengers je to složité. Navzdory dřívějšímu oznámení teď nemají oficiální název. Po velkém osobním skandálu byl z projektu propuštěn Jonathan Majors, jenž měl ztvárnit ústředního záporáka. Na projektu se vystřídalo několik scenáristů a už jej opustil jeden režisér.

Přesto je stále datum premiéry oficiálně stanoveno na 1. května 2026 a každá další zpráva znovu a znovu potvrzuje, že se počítá s natáčením během příštího roku. Nejnověji to v medailonku pro Netflix (k přehrání níže) uvedl i Benedict Cumberbatch, představitel Doctora Strange. Cumberbatch zároveň ve videu odhalil, že má ve filmu vystupovat.

Nebo abychom byli úplně přesní, Benedict ve videu říká, že příští rok bude točit Avengers, nic víc. Nejde tedy zcela vyloučit ani tu variantu, že se v příštím roce budou točit také Avengers 6 (Avengers: Secret Wars) a herec bude hrát teprve v nich.

Postavu Doctora Strange jsme naposledy potkali ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství z roku 2022, kde se v závěru spolu s kouzelnicí Cleou (Charlize Theron) vypravil za dalším dobrodružstvím. V minulosti se objevily zvěsti, že by ještě před nějakou další týmovkou měl Cumberbatch vystupovat v Doctoru Strangeovi 3, avšak ve zmiňovaném vyjádření pro Netflix Benedict hovoří pouze o Avengers, o „DS3“ nepadlo z jeho úst ani slovo.

Až se o dalších plánech Marvelu a Cumberbatche dozvíme víc, budeme vás informovat.

Foto je ilustrační z filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Zdroj: Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest