Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky

Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Michael B. Jordan hraje dvojčata v historickém dramatu, kde smrtelníky ohrožuje cosi nadpřirozeného.

Od začátku roku píšeme o novém filmu Ryana Cooglera, režiséra podepsaného pod Fruitvale Station, Creeda a dva díly Black Panthera. Produkce dělá všechno proto, aby podrobnosti o snímku zatajila a zatím se zdá, že se bude hodně pracovat s elementem překvapení, jako to dělají třeba horory Jordana Peela. Dlouho se nicméně šuškalo, že půjde o film s upíry, v němž Michael B. Jordan ztvární ústřední dvojroli.

První trailer potvrdil Jordanovu dvojroli a název filmu – Sinners (Hříšníci). Jinak ale dál mlží. Zaznívá, že se postavy budou potýkat s něčím nadpřirozeným a zdá se, že hrozba přichází v noci, a že minimálně v jednom záběrů hledí lidé k nebi. To by skutečně mohlo poukazovat směrem k upírům. Možná prostě jen chce produkce udržet překvapení, anebo se v studiu Warner Bros. upíry ukázat bojí – tuhle možnost rozebírají na sociálních sítích filmoví komentátoři, kteří poukazují na to, že prakticky všechny jiné upíří filmy z posledních let u diváků pohořely.

Ať už je trailer tajemný z jakéhokoliv důvodu, působí dobře. Je patrné, že nepůjde o žádné komorní béčko, ale o rozmáchlé historické drama s nadpřirozeným elementem. Předkládané záběry vypadají fantasticky, Michael B. Jordan v hlavní dvojroli je tahoun, pod povrchem bublá téma hříšnosti a v závěru napětí stoupá, když se skupina lidí snaží před nebezpečím ukrýt ve stodole.

Dle oficiální anotace snímek pojednává o dvojčatech, která se snaží nechat svůj dosavadní pohnutý život za sebou. Vracejí se o rodného města, aby dostala příležitost začít znovu, jen aby zjistila, že je doma přivítá ještě větší zlo. Dále hrají Hailee Steinfeld, Jack O'Connell, Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Omar Benson Miller, Delroy Lindo, Li Jun Li a Lola Kirke. Do českých kin bude novinka uvedena 6. března 2025. Dole v galerii jsou první plakáty a fotky.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu Sinners: Upíří novinka v traileru vypadá fantasticky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest