V pustinách: Jovovich a Bautista v nové fantasy

V pustinách: Jovovich a Bautista v nové fantasy | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Paul W.S. Anderson zfilmoval příběh George R.R. Martina o čarodějné výpravě do divočiny.

Už jsou to více než tři roky od chvíle, kdy jsme psali o přípravách snímku V pustinách (In the Lost Lands). Prvotně přípravy začaly dokonce už v roce 2015, ale teprve v roce 2021 se projektu chopil režisér Paul W.S. Anderson, známý především pro sérii Resident Evil. Natáčelo se na přelomu let 2022 a 2023 v Polsku a s premiérou se počítá na příští rok. Plánuje se uvedení v kinech, někdy začátkem roku. Na titulce vidíte první fotografii, na níž jsou Milla Jovovich a Dave Bautista, představitelé hlavních rolí.

Fantasy příběh začíná, když se královna rozhodne, že pro naplnění své lásky je ochotna udělat naprosto cokoliv. Odhodlá se k odvážnému kroku: Vyšle obávanou a mocnou kouzelnici Gray Alys (Jovovich) do duchy osídlené pustiny, známé jako Ztracené země. Pokud tam má Alys pro královnu najít magickou moc, musí spolu se svým průvodcem, tulákem Boycem (Bautista), přechytračit a porazit člověka a démona.

Autorem předlohy je George R.R. Martin, známý především díky Hře o trůny. Jeho povídka V pustinách vyšla ve sbírkách Nečekané variace či Snové písně 1. Anderson je vedle režírování také spoluautorem námětu. O svém snímku tvrdí, že je zpracovaný s jedinečným vizuálním stylem, umožněným nejnovějšími technologiemi. Anderson také produkuje, stejně jako Jovovich, Bautista a scenárista snímku Constantin Werner, jenž má za sebou zapadlý film Dead Leaves a mizernou českoamerickou koprodukci Kněžna Libuše.

Krom Bautisty a Jovovich v dalších rolích vystupují Arly Jover, Amara Okereke, Fraser James, Simon Lööf nebo Deirdre Mullins. Zveřejněná fotka svým poměrem stran signalizuje, že jde o políčko přímo z filmu, tak snad to značí, že brzy dorazí i trailer.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest