Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer

Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
V prvním filmu drsný polda chytal nejlepšího zloděje, teď se s ním spojí k ještě většímu plánu.

Zpočátku se o pokračování snímku Dokonalá loupež (Den of Thieves) říkalo, že v něm má ústřední policajt Nick (Gerard Butler) trochu jiné úmysly, než bychom čekali. Teď už je zcela jasné, jaké to jsou. Zveřejněný trailer ukazuje, že se Nick přidá na stranu lupiče, po kterém v prvním filmu šel. Tvrdí, že už má pronásledování zlodějů dost a je švorc. Uvidíme, zda to bude takhle jednoduché, anebo se jen karta otočí: Zatímco v prvním snímku převezl lupič Donnie (O'Shea Jackson Jr.) policajty, třeba tentokrát skončí sám převezený.

Film na první pohled vypadá podobně řízně, jako ten první. Jen havárie auta v serpentinách je odporně digitální až běda, jinak se filmaři spoléhají na velké kvéry a drsné charisma jednotlivých protagonistů. Dvojku znovu točil Christian Gudegast, krom ústředních představitelů hlavních rolí ve dvojce vystupují Michael Bisping, Salvatore Esposito, Orli Shuka, Evin Ahmad, Cristian Solimeno a Nazmiye Oral. Zahraniční datum premiéry je stanovené na 10. ledna, české zatím nemáme. Tady je anotace:

V dokonalé loupeži 2 (Den of Thieves: Pantera) se vrací šerif „Big Nick“ O'Brien (Gerard Butler), který je stále na stopě lupiče Donniho (O'Shea Jackson Jr.). Ten se v Evropě zapletl do nebezpečného světa zlodějů diamantů a nechvalně proslulé mafie Pantera. Společně naplánují vyloupení té největší diamantové burzy na světě.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu Dokonalá loupež 2: Butler se v pokračování přidá k lupičům – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest