Vlčí muž: Nový filmový vlkodlak v prvním teaseru

Vlčí muž: Nový filmový vlkodlak v prvním teaseru | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér povedeného Neviditelného zpracoval další klasické filmové monstrum. Je tu první ukázka.

Studio Universal mělo se svými klasickými hororovými monstry rozmáchlé plány a chtělo připravit velký propojený vesmír. Tahle myšlenka padla stejně rychle, jako se objevila a po neúspěchu Mumie z roku 2017 se studio vrátilo k natáčení samostatných filmů. Dosud nejúspěšnější je z nich dosud stále Neviditelný z roku 2020, kterého natočil Leigh Whannell. A právě on zrežíroval také nové zpracování Vlčího muže (Wolf Man), jenž do našich kin dorazí 16. ledna 2025.

Čerstvě byl zveřejněn první teaser, který zatím jen poodhaluje, že se setkáme s rodinou, kterou v temnotě napadne cosi děsivého. Teaser zatím operuje pouze s náznaky, ale přibližnou podobu vlkodlačího monstra už si můžete blíže prohlédnout díky fotkám z jedné veřejné atrakce studia Universal. Fotky jsou vložené v textu níže pod trailerem. Zveřejněná synopse naznačuje, že to, co vidíme na fotkách z atrakce, by mohla být podoba proměněného otce hlavního hrdiny snímku (soudě dle bílých vlasů).

Ústředním protagonistou filmu je Blake, který po záhadně zmizelém otci podědí odlehlý dům na oregonském venkově. Manželství s extrémně výkonnou Charlotte v poslední době skřípe, a tak ji Blake přesvědčí, aby si dala na chvíli od práce pauzu a z domovského San Francisca se spolu s dcerou Ginger vydávají dům v Oregonu navštívit. Jak se rodina v noci blíží k venkovskému stavení, napadne ji jakési tajemné zvíře. Po zoufalém úprku se zabarikádují v domě, zatímco děsivé stvoření leze kolem. Jak se ale noc prodlužuje, Blake se začíná chovat hodně zvláštně a mění se k nepoznání. Charlotte se bude muset rozhodnout, zda hrozí větší nebezpečí v domě nebo venku.

Blakea ztvárnil Christopher Abbott (Chudáčci, It Comes at Night), Charlotte ztvárnila Julia Garner (Ozark, Neskutečná Anna), jako Ginger vystupuje Matlida Firth (Hullraisers, Coma). Dále hrají Sam Jaeger (Příběh služebnice), Ben Prendergast (The Sojourn Audio Drama) a Benedict Hardie (The Invisible Man). Scénář spolu s režisérem Whannellem napsali Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 3

Vlčí muž: Nový filmový vlkodlak v prvním teaseru | Fandíme filmu Vlčí muž: Nový filmový vlkodlak v prvním teaseru | Fandíme filmu Vlčí muž: Nový filmový vlkodlak v prvním teaseru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest