Dannyho parťáci: Chystá se regulérní pokračování s Clooneym

Dannyho parťáci: Chystá se regulérní pokračování s Clooneym | Fandíme filmu
Warner Bros.
Partička zlodějů v čele s Pittem a Clooneym si vyhlédla oscarového režiséra.

Třetí Dannyho parťáci byli uvedení v roce 2007. Od té doby vznikly Dannyho parťačky a v přípravě je úplně nový film s Margot Robbie a Ryanem Goslingem. To ale není všechno. Magazín Deadline odhalil, že se chystá také regulérní pokračování úspěšné trilogie.

V tuhle chvíli by měl být potvrzený návrat George Clooneyho (Danny) a Brada Pitta (Rusty), avšak magazín odhaduje, že se ze staré party přidají ještě přinejmenším Matt Damon (Linus) a Casey Affleck (Virgil). Zatím vůbec nevíme, co by snímek mohl nabídnout, ale je zřejmé, že se fanoušci dočkají nějaké další promyšlené loupeže. Clooney v loňském rozhovoru pro Uproxx uvedl, že připravovaný scénář připomíná Loupež ve velkém stylu. V sedm let staré komedii vystupovali Morgan Freeman, Michael Caine a Alan Arkin jako lupiči v důchodu, kteří se vracejí na ještě jeden kšeft.

Produkce se jako režiséra pokouší najmout Edwarda Bergera. Ten má za sebou oscarový snímek Na západní frontě klid, případně seriály Teror nebo Patrick Melrose. Letos jde do kin jeho novinka Konkláve která na festivalech získává vysoké známky a zdá se, že by opět mohlo jít o oscarového kandidáta. Zatím ale není Bergerova účast potvrzena. Dosavadní tři díly série zrežíroval Steven Soderbergh.

Foto je ilustrační, z předchozího dílu

Zdroje: Deadline, Uproxx

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest