Cliffhanger 2: Po letech se konečně bude točit

Cliffhanger 2: Po letech se konečně bude točit | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 1 obrázek
Sylvester Stallone se po třiceti letech vrací do hor. Film nakonec zrežíruje někdo jiný, než se čekalo.

Cliffhanger z roku 1993 byl velký hit – jen v kinech více než ztrojnásobil svůj rozpočet. Nepřekvapí tak, že už od následujícího roku se rozjely plány na natáčení pokračování. Projekt se různě odkládal a předělával. Jednou měl vzniknout remake, jindy dámská verze. Nakonec se máme dočkat zkrátka pokračování, kde se Sylvester Stallone vrací jako zestárlý horský průvodce Gabe Walker. A teď to vypadá, že se s definitivní platností začne natáčet.

Produkce dostala finanční pobídky od rakouského filmového fondu a díky tomu se dozvídáme, že natáčení má začít už letos na podzim. Pokud se tedy nestane nic nepředvídatelného, někdy během příštího roku bude mít film premiéru. Krom lokací v Rakousku a Bavorsku se bude točit také v německých ateliérech Penzing u Mnichova.

Stárnoucí ranger Gabe Walker žije na stará kolena v Dolomitech, kde provozuje luxusní horskou chatu. Spolu s bohatým klientem, který přijel na víkendové dobrodružství v horách, je unesený zločinci. Walkerova dcera musí využít všechny své horolezecké zkušenosti, které získala od táty, a pokusí se únosce přechytračit. Souboj na život a na smrt začíná.

Scénář pokračování napsal Mark Bianculli (The Good Neighbor, seriál Lincoln Rhyme), režíruje nakonec Jean-Francois Richet, i když se dříve počítalo s Ricem Romanem Waughem. Richet natočil filmy jako Mayday, Veřejný nepřítel č. 1 nebo Přepadení 13. okrsku.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Cliffhangera

Zdroj: Screen Daily

Cliffhanger

28.05.1993 | USA, Francie, Itálie
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Cliffhanger 2: Po letech se konečně bude točit | Fandíme filmu Cliffhanger 2: Po letech se konečně bude točit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest