Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka

Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Co začalo jako blbnutí v zábavním parku, se vyvinulo v další Robertův návrat k filmovému Marvelu.

Na červencovém Comic-Conu Marvel odjistil pořádný granát, když odhalil, že se do jeho filmového světa vrátí Robert Downey Jr. Avšak ne v roli hrdinného Iron Mana, ale jako padouch Doctor Doom. Od té doby se Robert ke svému návratu nevyjadřoval, nicméně čerstvě poskytl rozhovor magazínu The Hollywood Reporter a řeč přišla i na marvelovský návrat.

Downey vysvětlil, že s klíčovými kolegy ze studia zůstal vždycky v kontaktu, ale nějaká častější setkání začala asi před rokem, když začal s Disneym jednat o tom, že si zopakuje roli Tonyho Starka pro Stark Flight Lab – novou atrakci v Disneyho zábavních parcích.

A při jedné ze schůzek prý šéf Marvelu Kevin Feige zmínil, že kdyby se měl Downey někdy do filmového univerza vrátit, nebylo by to v roli Tonyho Starka, muselo by jít o něco úplně nového. Bylo by potřeba předčit divácká očekávání. A pak Feige Robertovi představil Dooma. Herec si o postavě zjistil víc, zalíbila se mu a shodli se s Kevinem na tom, že jí chtějí dopřát filmové zpracování, jaké se sluší a patří.

Reakce veřejnosti na Downeyho návrat jsou rozporuplné. Někteří diváci jsou zvědaví, jak si Robert v nové roli povede, jiní by byli radši, kdyby se Marvel vydal úplně novým směrem a nevracel se k osvědčeným lákadlům. Jak marvelovská sázka na Downeyho návrat dopadne, se dozvíme za dva roky, až do kin dorazí Avengers: Doomsday.

Titulní foto: Downey na Comic-Conu

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 5

Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu Avengers: Downey mluví o svém návratu v roli záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest