Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu

Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu
Wild Eye Releasing
Zobrazit dalších 5 obrázků
Větříček vystrkuje drápky. Pusťte si trailer nejnovějšího ujetého béčka.

Jestli vám přijdou přehnané Twisters, které se momentálně promítají v našich kinech, pak pravděpodobně nevyhledáváte laciné béčkové horory, kde vzduchem cirkuluje nejrůznější havěť. Trend začal se Sharknadem, pak přišly filmy jako Arachnado, Klaunádo nebo Monsternado. A nekončíme. Je tu Catnado (Kočkonádo).

Jak můžete vidět ve zveřejněné upoutávce, jde o extrémně laciný snímek, který se točil vyloženě za pár drobných. V amatérsky natočených záběrech nechybí ochotnické herecké výkony, ty nejobyčejnější možné lokace a především opravdu slaboučké triky. Prostě přesně to, co znáte z obdobných céčkových bijáků, na kterých je nejlepší jejich plakát a všechno ostatní už působí jako zklamání oproti šťavnatému příslibu, který plakát či název mohou dávat. Nicméně nic jiného příznivci podobných bizárů ani nečekají.

Anotace: Svět čelí strašlivému přívalu tornád, kdy s sebou každé nese klubko zuřivých a smrtících koček. V nastalém chaosu je na nesourodé skupině lidí, aby kočičí zkázu zastavila. Všichni mají jen jeden jeden život a vše stojí proti nim, ale není čas plakat nad rozlitým mlékem. Jakmile vzduchem začnou poletovat chlupy, bude to pořádný mňausakr! V hlavních rolích hrají Erica Rowell Green, Joshua G Otto, Blair Kelly, Serena Salieri a Tucky Williams. Snímek je rozdělený na devět segmentů, které režírovali Donald Farmer, Curtis Everitt, Alaine Huntington, Blair Kelly, James M. Myers, Melvin Pittman, Tim Ritter, Jerry Williams a Logan Winton. Film bude uveden na VOD 22. října.

Podklady a foto: Wild Eye Releasing

Galerie: 6

Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu Catnado: Čičiny kráčí ve stopách žraloků v novém hororu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest