Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers

Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Film odhalil svoji skladatelku.

Z Disneyho akce D23 už se na internet dostal nový trailer pro Captaina Ameriku: Nový svět (Captain America: Brave New World). Krom něj však byl zveřejněný také asi dvojminutový klip, který si můžete přehrát níže. (Kdyby už video nebylo online, pátrejte na sociálních sítích, kopie se stále objevují).

Video není trailerový sestřih, ale konkrétní scéna z filmu, v níž prezident Ross (Harrison Ford) promlouvá před světem o nově objeveném vzácném prvku, adamantiu. Za jeho zajištění poděkuje novému Captainu Amerikovi, Samu Wilsonovi (Anthony Mackie) a následně jej požádá, aby dal dohromady nový tým Avengers, protože je podle prezidenta lidé potřebují.

Během přehlídky D23 také bylo odhaleno, že hudbu pro film složí Laura Karpman. Ta Marvelu hudbu skládala pro Marvels, Ms. Marvel nebo Co kdyby...?. Jinak je známa hudbou pro To zařídíme, Oklamaného, Lovecraftovu zemi nebo Americkou fikci. Za tu byla nominována na Oscara.

Jako nový Captain America se vrací Anthony Mackie. Carl Lumbly se vrací jako Isaiah Bradley, Eli Bradley jako Elijah Richardson, Tim Blake Nelson jako Leader, Danny Ramirez jako Joaquin Torres, Liv Tyler jako Betty Ross. Harrison Ford po smrti Williama Hurta převzal roli Thunderbolta Rosse. Nově se připojily Shira Haas jako Sabra a Xosha Roquemore v blíže nespecifikované roli. Scénář snímku píší Malcolm Spellman, Dalan Musson a. Režíruje Julius Onah. Datum premiéry je stanoveno na 14. února 2025.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers | Fandíme filmu Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers | Fandíme filmu Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers | Fandíme filmu Captain America 4: Harrison Ford chce v upoutávce nové Avengers | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest