Herec Zac Efron byl po nehodě v bazénu převezen do nemocnice

Herec Zac Efron byl po nehodě v bazénu převezen do nemocnice | Fandíme filmu
Netflix
Efrona vytáhli z vody na španělské Ibize. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Sám Efron o den později vzkázal na Instagramu, že je zdráv a šťasten, přiložil fotografii ze cvičení a poděkoval všem za přání uzdravení. Bulvární server TMZ s odkazem na své zdroje píše, že herec při skákání do bazénu narazil do dna, vdechl nějakou vodu a byl preventivně odvezen do nemocnice. Tam po rentgenu plic bylo brzy zřejmé, že je vše v pořádku, herec však setrval v nemocnici delší dobu, když se před ní nashromáždili fotografové.

Původní zpráva ze 4. 8.: Známý hollywoodský herec Zac Efron (Muzikál ze střední, Znovu 17, Sousedi, Železní bratři) měl nehodu na španělské Ibize. Ve vile, kde byl ubytovaný, jej našli dva zaměstnanci v bazéně. Vytáhli jej z vody a následně byl převezen do nemocnice. Dle Efronových zástupců mělo k převozu do nemocnice dojít z preventivních důvodů.

Není zřejmé, co přesně se stalo, Zacovi zástupci hovoří o „drobném incidentu“. Zřejmé není ani to, zda v bazéně čelil nějakého vážnému ohrožení. Z nemocnice byl propuštěný druhý den ráno a prý se mu daří dobře.

Efron v posledních měsících postupně propagoval uvedení filmů Železní bratři, Ricky Stanicky a Rodinná aféra, teď si dopřával odpočinek v Evropě, kde se mimo jiného účastnil zahajovacího ceremoniálu olympijských her.

Foto: Zac Efron v dokumentární sérii "Zac Efron nohama na Zemi"

Zdroje: Deadline, TMZ

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest