Fantastická čtyřka: Padouch Galactus se poodhaluje na Comic-Conu

Fantastická čtyřka: Padouch Galactus se poodhaluje na Comic-Conu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Obsazení se sešlo ke společné fotografii.

Comic-Con v kalifornském San Diegu odstartoval a Marvel akci započal samostatným panelem věnovaným výhradně aktuální novince Deadpool & Wolverine a svou další tvorbu bude prezentovat až během panelu v noci ze soboty na neděli středoevropského času. To ale neznamená, že by o sobě studio do té doby nedávalo vědět.

Pomalu se připravujeme na to, že v neděli snad konečně dozvíme víc o Fantastické čtyřce (The Fantastic Four), filmu, který šéf studia Kevin Feige označil z chystaných novinek za svůj nejočekávanější. Nejprve ústřední čtveřice sdílela společnou zákulisní fotografii, pořízenou v Londýně, kde už v pondělí má začít natáčení (viz galerie pod článkem).

Přímo na Comic-Conu Marvel dělal dronovou show (kterou si můžete níže přehrát) při níž ukázal padoucha Galactuse, jenž se postaví právě Fantastické čtyřce. Zřejmě nejde o doslovné vyobrazení toho, jak bude vesmírný požírač světů ztvárněn ve filmu, nicméně nám tak studio vysílá jasný signál, že tentokrát bude antagonista pojatý věrně ku své komiksové předloze a nebude to jen nějaký mrak, jako se tomu stalo v minulé filmové adaptaci.

Studio na sociálních sítích dodává, že se s fanoušky setká v neděli, čímž nám naznačuje, že se opravdu hodlá o víkendu s Fantastickou čtyřkou blíže pochlubit.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. V hlavních rolích hrají Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn, Ebon Moss Bachrach, Julia Garner, Paul Water Hauser, John Malkovich, Natasha Lyonne a Ralph Ineson. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan, Ian Springer, Josh Friedman a Peter Cameron. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2025.

Podklady a foto: Marve Studios

Galerie: 3

Fantastická čtyřka: Padouch Galactus se poodhaluje na Comic-Conu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Padouch Galactus se poodhaluje na Comic-Conu | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Padouch Galactus se poodhaluje na Comic-Conu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest