V zajetí démonů: Závěrečný díl má datum premiéry

V zajetí démonů: Závěrečný díl má datum premiéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Hororová série se naposledy vrací. Datum dostal také nový Frankenstein.

Společnost Warner Bros. oznámila termíny hned pro dva své hororové příběhy. Jedním z nich je závěr série V zajetí démonů (Conjuring), kde Patrick Wilson a Vera Farmiga vystupují jako krotitelé démonů – manželé Warrenovi. Čtvrtý a závěrečný díl série byl ohlášen na 5. září 2025. Scénář napsal David Leslie Johnson-McGoldrick, režíruje Michael Chaves. Zatím nevíme, co na Warrenovi čeká tentokrát.

Premiéru nastolil Warner také pro snímek The Bride, nové zpracování frankensteineovské legendy. Film má být uveden 26. září 2025, což je stejné datum které momentálně náleží Saw XI. Je docela škoda, že jdou dva hororově laděné filmy do kin o stejném víkendu, ale třeba studia rozhodnutí ještě přehodnotí.

Děj The Bride je zasazený do 30. let minulého století, kdy osamělé Frankensteineovo monstrum (Christian Bale) putuje do Chicaga, kde hledá doktora Euphronia. Chce od něj, aby mu pomohl vytvořit družku. Společně oživí mladou ženu, která byla nedávno zavražděna, a Nevěsta (Jessie Buckley) je na světě. Ta však dalece přesahuje cokoliv, co si Monstrum a Euphronius dokázali představit. Začíná vznětlivá romance, pár k sobě poutá pozornost policie a divokého a radikálního společenského hnutí. Dále hrají Annette Bening, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard a Julianne Hough. Autorkou scénáře a režisérkou je Maggie Gyllenhaal.

Foto je ilustrační, z předchozího V zajetí démonů

Zdroj: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest