Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta

Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
První trailer představuje novou akční komedii od Netlixu, kde obyčejný chlap kvůli staré lásce vklouzne do světa špionážních her.

Akční komedie The Union bude v Česku uvedena pod názvem Jednotka všedního nasazení a ten název sedí jak zadek na hrnec, protože novinka od Netflixu vypadá zatraceně všedně. Čerstvě byl zveřejněný trailer a na první pohled se zdá, že od streamovacího giganta dostaneme další z jeho dlouhé řady tuctovek, jako jsou V letu nebo Rachel Stoneová, které lákají na známé hvězdy a akční scény, ale pak se pokaždé ukáže, že chybělo srdíčko, že jde jen o produkt, určený k ukojení žánrové poptávky.

Halle Berry a Mark Wahlberg v hlavních rolích mezi sebou nemají potřebnou chemii, vtípky jsou otřepané až hanba, scénář zřejmě bude patřit mezi ty nejlínější. Nebo vám dává zápletka smysl? Má být odhalena identita všech amerických tajných agentů. Není jasné, komu se dá věřit, a tak speciální agentka a její šéf (protože těm se z nějakého důvodu věřit dá) naverbují a v extrémně krátké době vycvičí civilistu. Protože ten je zaručeně věrohodný, i když ho hrdinka léta neviděla. A padouši prostě se svým plánem počkají, než bude nový agent vyškolený. Že postava Berry dokáže dostat bez povšimnutí zdrogovaného člověka přes Atlantik, ale neporadí si s kufříkem v rukou padouchů, to vem nejspíš taky čert. V upoutávce je pár hezkých záběrů na mezinárodní lokace a pár solidních kaskadérských kousků, ale jinak je to celé zatím jedna velká šeď.

Mike (Mark Wahlberg) je obyčejný stavař z New Jersey, který si dosud žil spokojeným, obyčejným životem. Vše se změní, když se z ničeho nic objeví jeho středoškolská láska Roxanne (Halle Berry). Ta je přesvědčená o tom, že Mike je ten pravý člověk pro nebezpečný úkol, a tak jej naverbuje na nebezpečnou zpravodajskou misi. V Evropě je Mike hozený do světa špionů, kde není nouze o jiskření a automobilové honičky.

Dále hrají Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley a J.K. Simmons. Režíruje Julian Farino, který dosud točil pouze televizní tvorbu, vesměs konverzačky. Scénář napsali Joe Barton a David Guggenheim. Netflix novinku nabídne od 16. srpna. Pusťte si trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 6

Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu Jednotka všedního nasazení: Halle Berry udělá z Marka Wahlberga tajného agenta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest