Wolfland: Pierce Brosnan loví vlkodlaky v novém thrilleru

Wolfland: Pierce Brosnan loví vlkodlaky v novém thrilleru | Fandíme filmu
Universal Pictures
Nadpřirozené potvory oživí firma Andyho Serkise, představitele Gluma či opičáka Caesara.

Syn slavnějšího Pierce, Sean Brosnan, si zahrál v řádce filmů a seriálů, avšak přichází na chuť režii. Před osmi lety uvedl akčňák Otče, zemři, teď chystá novinku Wolfland, kde jeho otec ztvární lovce vlkodlaků.

Snímek přináší epickou výpravu, na kterou se vydává mladý teenager. Poté, co je jeho sestra napadena a začíná se pomalu proměňovat, opouští svou malou vesnici a hledá legendárního lovce vlkodlaků, aby kletbu zvrátil. Devlin ale na první pohled až tak legendárně nepůsobí. Chlapec ho najde opřeného o bar a na nějaké strašidelné báchorky rozhodně nemá náladu. Nicméně vidina peněz ho zvedne od láhve. Souhlasí, že pomůže vypátrat tajuplného útočníka, avšak záhy se všichni ocitají uprostřed strašlivého masakru.

Devlina hraje Pierce Brosnan (bondovky, Mamma Mia!, Aféra Thomase Crowna). Představitelé dalších rolí se teprve hledají. Scénář spolu se Seanem napsal Matt D’Elia (American Animal). Vlkodlaka oživí Imaginarium Studios, firma Andyho Serkise (Glum z Pána prstenů, Caesar z Planety opic), odborníka na digitální postavy. Sean tvrdí, že by rád ve snímku nabídl takovou přeměnu ve vlkodlaka, na jakou se bude léta vzpomínat, jako na ikonické scény z Amerického vlkodlaka v Londýně. Natáčet se bude v Británii, později v letošním roce.

Titulní foto je ilustrační, Americký vlkodlak v Londýně

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest