Shrek 5 už se točí, v přípravě je Oslíkův samostatný film

Shrek 5 už se točí, v přípravě je Oslíkův samostatný film | Fandíme filmu
DreamWorks
Zobrazit další 1 obrázek
Eddie Murphy se rozpovídal o budoucnosti Shreka a jeho chlupatého parťáka.

Shrek 5 je jedno z těch pokračování, o kterých se dlouhá léta mluví, avšak vždycky se zdálo, že jde o jakýsi neurčitý plán kdesi ve vzdálené budoucnosti. To se teď mění a Shrek 5 je skutečně na dohled.

Eddie Murphy, který v sérii od začátku propůjčuje hlas Oslíkovi, aktuálně propaguje Policajta v Beverly Hills 4 a během interview s magazínem Collider se hovor stočit také ke Shrekovi. Herec prozradil, že se Shrek 5 už začal v tichosti natáčet. Nebo tedy minimálně jeho dialogy. Murphy uvedl, že už před několika měsíci se točily dialogy pro úvodní část filmu a během letoška bude dokončený zbytek. Snad už v příštím roce má jít podle Eddieho film do kin.

Tím to ale nekončí. Až bude dokončený Shrek 5, tak někdy potom by podle Murphyho měl být připravený samostatný spin-off s Oslíkem. Zatímco u Shreka můžeme říci, že pakliže už se točí dialogy, je dokončení snímku prakticky dané, u spin-offu zatím nevíme, zda je výroba v přípravě, anebo se pořád bavíme o stádiu plánování. Z dostupných informací doposud vyplývalo, že touha po Oslíkově samostatném snímku vzešla přímo od Murphyho a šéf studia DreamWorks Animation loni prohlásil, že nápad podporuje.

Takže ještě jednou stručně: Shrek 5 je ve výrobě, možná jej uvidíme už příští rok. A je reálná šance, že vznikne i samostatný snímek s Oslíkem.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Shreka

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Shrek 5 už se točí, v přípravě je Oslíkův samostatný film | Fandíme filmu Shrek 5 už se točí, v přípravě je Oslíkův samostatný film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest