Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série

Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Zápolení s démony a cestování na astrální rovinu bytí bude pokračovat.

Hororové série Insidious patří mezi ty extrémně úspěšné. Když částky budeme průměrovat, tak se dá říct, že náklady během let rostou o jednotky milionů, zatímco tržby s každým dalším pokračováním rostou o desítky milionů. Loňská „pětka“ s šestnáctimilionovým rozpočtem utržila jen v kinech 189 milionů. Celkem se dosavadní sérii při úhrnném rozpočtu 42,5 milionu podařilo jen v kinech utržit celkem skoro 732 milionů.

Zkrátka jde o naprosté terno, takže nemůže být řeč o tom, že by se pod značkou přestaly vyrábět další filmy. Producent Jason Blum sice loni tvrdil, že si dá série mnohaletou pauzu, ale zjevně to nebude tak horké. Už tehdy byl oznámený spin-off Thread: An Insidious Tale a nedávno Blumhouse a distribuční společnost Sony oznámily, že další Insidious dorazí do kin 29. srpna 2025.

O filmu nevíme vůbec nic. Je dané, že nejde o Thread, ale nějaký další snímek. Avšak jestli je to nějaký jiný spin-off nebo regulérní šestka, to známo zatím není. Poslední snímek, Insidious: Červené dveře, končil tím, že hrdinové přežili, zdánlivě zapečetili průchod do světa zla, avšak v titulkové scéně se světélko nad dveřmi do nebezpečného světa opět rozsvítí, což nám signalizuje, že se démoni vrátí.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Insidious

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu Insidious: V příštím roce dorazí další díl hororové série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest