Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování

Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Vracíme se do světa zvrácených psychologických her, které nekončí vyřazením, ale smrtí.

Připadají vám Big Brother nebo Survivor jako soutěže málo drsné? Pak se vám možná zamlouval devět let starý snímek Circle (Kruh). V tom se padesátka lidí bez vysvětlení ocitá v tmavém prostoru. Každé dvě minuty někdo z nich zemře, stejně jako zemře každý, kdo se pokusí odejít. Záhy však lidé v místnosti zjišťují, že o pořadí umírání mohou hlasovat. Rozhoří se tak debaty o morálce a hodnotě člověka a začínají vznikat aliance...

Chystané pokračování se jmenuje Circles (Kruhy). Podle anotace se pokračování odehrává 17 let po událostech prvního snímku, v němž se padesátka lidí stala figurkami v kruté, psychologické válce. Teď přeživší invaze čelí nové hrozbě.

Připomeňme, že v závěru prvního filmu přežije strašlivou „hru“ jediný člověk, který se po své „výhře“ ocitl na ulici v Los Angeles, kde spolu s dalšími lidmi sleduje řadu lodí na obloze. Už předtím se mezi hráči debatovalo o tom, zda náhodou kruté zápolení není mimozemský test. Uvidíme, zda pokračování opět bude tajuplné, jestli bude znovu uzavřené do prostoru nějaké psychologické hry, anebo zevrubněji poznáme celý svět budoucnosti, kontrolovaný mimozemskými nájezdníky. Název pokračování může odkazovat k většímu počtu vražedných hlasování, popřípadě k tvaru mimozemských lidí, které se nad planetou vznášejí.

Pokračování produkují Michael Nardelli a Brent Stiefel, dva z producentů prvního snímku. Nardelli navíc ztvárnil přeživšího Erica. V tuto chvíli však nevíme nic o tom, zda v pokračování také bude hrát. Scénář píše Devon Graye (Vidím tě, Já, společnice). Natáčení začne později během letošního roku.

Titulní foto je ilustrační, z prvního filmu

Zdroj: Variety

Galerie: 6

Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu Circle: Hororová variace na reality-show dostane pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest