Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele

Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
Svalnatý vesmírný princ s magickým mečem může vyrazit rozsekat všechny protivníky.

Opravdu to začíná vypadat, že nová verze Vládců vesmíru (Masters of the Universe) bude zfilmovaná. Po mnoha změnách, odkladech a zrušeních se projektu ujala společnost Amazon MGM, našel se režisér, oznámilo datum premiéry a teď už známe i představitele hlavní role prince Adama, alias He-Mana.

Stává se jím Nicholas Galitzine. Letos třicetiletý Brit zatím největší úspěch slavil s romantickými komediemi Představa o tobě a Červená, bílá a královsky modrá. Krom toho byl k vidění ve filmech Holky bez zábran, Příběh Popelky či Zranitelná srdce. Letos vystupoval také v v historickém seriálovém dramatu Mary & George. Z kariérního hlediska je tedy Galitzine docela podobný herec, jako Noah Centineo, který také strávil velkou část profesionální dráhy v romancích a měl ztvárnit He-Mana těsně předtím, než projekt přešel pod MGM. Před Centineem byli potenciálními kandidáty Kellan Lutz nebo Mike O'Hearn, tak dejte vědět, jak se vám v porovnání zamlouvá výběr Nicholase.

Film vypráví o desetiletém princi Adamovi, který ztroskotal na Zemi ve vesmírné lodi a byl oddělen od svého kouzelného Meče moci - jediného spojení s domovem na planetě Eternii. Po jeho vypátrání o téměř dvě desetiletí později je princ Adam navrácen napříč vesmírem, aby bránil svou rodnou planetu proti zlým silám Skeletora. Aby však princ Adam porazil tak mocného nepřítele, bude muset nejprve odhalit tajemství své minulosti a stát se He-Manem: nejmocnějším mužem ve vesmíru. V hlavní roli Nicholas Galitzine, režíruje Travis Knight, scénář napsal Chris Butler. Datum premiéry je stanoveno na 5. června 2026.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroj: The Hollywood Reporter

Vládci vesmíru

07.08.1987 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Fantasy hrdina He-Man našel představitele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest