Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele

Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit další 3 obrázky
Natáčení Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery se blíží, obsazení se rýsuje hodně zajímavě.

Jen před pár dny bylo oznámeno, že se třetí Na nože bude jmenovat Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (zhruba Na nože: Vstávej umrlče!). Tehdy bylo jasné pouze to, že se Daniel Craig vrátí jako detektiv Benoit Blanc. Ale uplynulo sotva pár hodin a začíná se nám rýsovat i zbytek obsazení.

Magazín What’s New on Netflix jako první přinesl zprávu, že ve filmu mají vystoupit Cailee Spaeny a Josh O’Connor. Následně zprávu potvrdil renomovaný magazín Deadline. Spaeny je aktuálně k vidění ve filmu Občanská válka, předtím vystupovala v Priscille, Devs nebo Mare z Easttownu. Letos v létě bude vystupovat ve Vetřelci: Romulus. O’Connor letos zazářil v Rivalech, předtím byl k vidění třeba v Koruně.

Jenže pozor, u toho to nekončí. What’s New on Netflix dále tvrdí, že o vystupování ve filmu jednají Tom Hardy a Lindsay Lohan. U těchto dvou Deadline účast nepotvrdil, ale je možné, že jednání zkrátka zatím nejsou tak daleko, jako u druhých dvou. Hardy je divákům dobře známý jako Venom, Šílený Max či herec z Nolanových filmů Dunkerk, Temný rytíř povstal nebo Počátek. Lindsay proslavily komedie Mezi námi děvčaty, Past na rodiče nebo Protivný sprostý holky. Po raketovém startu začala její kariéra uvadat, ale uvidíme, třeba spolupráce s Rianem Johnsonem klapne a Lohan se vrátí zpátky do sedla.

Natáčet se má začít příští měsíc, s premiérou se počítá na příští rok.

Titulní foto je ilustrační, Tom Hardy ve filmu Legendy zločinu

Zdroje: What’s New on Netflix, Deadline

Galerie: 4

Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele | Fandíme filmu Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele | Fandíme filmu Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele | Fandíme filmu Na nože 3 vyhlíží poctivé obsazení s Tomem Hardym v čele | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest