Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer

Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Alba s chutí bojuje štípačkami a dokáže se ubránit motorové pile.

V červnu dorazí na Netflix Jessica Alba s akčním snímkem Tvrdá odplata (Trigger Warning). Zveřejněný trailer nabízí několik možných úhlů pohledu, z nichž jde na film koukat. Na první dobrou je patrné, že zápletka, děj i postav budou naprosto tuctové. Hrdinka se vrátí na rodnou hroudu, vyšetřuje nekalosti, mstí se. Nic, co by si scenáristé dali za rámeček. Hlavní ale bude akce.

Ta má dvě tváře. Na jedné straně jsou tu choreograficky celkem slušné momenty. Alba si s chvaty poradí a zábavným způsobem využívá okolní prostředí. Železářství zřejmě bude jedním ze zlatých hřebů. Souběžně však snímek zcela zbytečně od zemité akce odstupuje k trikovým momentům. K různým explozím apod. Na ty viditelně nejsou peníze a mezi ostatní sekvence nezapadají. Je tak docela škoda, že si podobnými pasážemi film zbytečně kazí reputaci.

Nicméně, zatím se bavíme o traileru, třeba výsledný film bude působit přeci jen trochu jinak. Uvidíme jej na Netflixu 21. června. Dole pod trailerem najdete v galerii nejnovější fotky.

Členka speciálních jednotek Parker (Jessica Alba) je v aktivní službě v zámoří, když ji zavolají zpět do rodného města s tragickou zprávou, že její otec náhle zemřel. Parker, která je nyní majitelkou rodinného baru, se znovu setkává se svým bývalým přítelem - šerifem Jessem, jeho vznětlivým bratrem Elvisem a jejich mocným otcem senátorem Swannem. Po návratu se snaží vypátrat, co se vlastně stalo jejímu otci. Hledání odpovědí se rychle zvrtne a proti hrdince se postaví násilný gang, který v jejím rodném městě řádí. Parker si není jistá, komu může skutečně věřit, a tak využije svého výcviku a ukáže se jako síla, s níž je třeba počítat. Pátrá po pravdě a snaží se napravit to, co se v okrese Swann pokazilo, s pomocí svého partnera z tajných operací a hackera Spidera a místního dealera Mikea. Dále hrají Jake Weary, Mark Webber, Anthony Michael Hall, Tone Bell a Gabriel Basso. Režíruje Mouly Surya, scénář napsali John Brancato, Josh Olson a Halley Gross. Netflix novinku uvede 21. června 2024.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer | Fandíme filmu Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer | Fandíme filmu Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer | Fandíme filmu Tvrdá odplata: Jessica Alba hýří na Netflixu akcí – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest