- Recenze filmů
- Poslední komentované
12
ČLÁNEK
| 21.11.2024 19:23
1
ČLÁNEK
| 21.11.2024 07:50
2
ČLÁNEK
| 20.11.2024 17:23
1
ČLÁNEK
| 20.11.2024 15:25
5
ČLÁNEK
| 20.11.2024 15:17
SSO: ještě že píšeš Avangers
Mám tu výhodu, že s nástupem DVBT se objevilo tolik programů na které se můžu dívat a většinou to končí vypnuté, takže nepoužívat televizi jako displej asi další generace TV už do domu nepáchne.Internet je plný hodnotných zpráv, film si stáhnu z uložta, takže vlastně koncept televize umírá a snaží se zaujmout ty jednodušší právě takovými křečovými pokusy.
Každý soudný člověk vidí, že nova dělá ze svých diváků absolutní blbce co mají problém i s napočítáním do deseti, ale novákům to vyhovuje a militatně se brání.
http://www.1000vecicomeserou.c…
A tu kuchařku od Hrušky bych ti doporučila si přečíst ještě jednou, evidentně jsi jí maximálně držel v ruce, protože o ní píšeš věci, které jsou trochu mimo. Restaurace v ní vážně haněny nejsou (a nevšimla jsem si toho nijak markantně ani v jeho reportážích-maximálně se tam dozvíš, že doma se najíš levněji, což je prostě fakt). Když už je tam o něčem řeč, tak jsou to rychlá občerstvení a do takových podniků snad slavit nechodíš, ne?.
Recepty Hruška také nikde nekrade, lidé mu je posílají dobrovolně (tak jako stovkám jiných slavných osobností po celém světě, které vydávají své kuchyřky-v ČR namátkou třeba Bohdalová, Novotný, Polívka, a další) a pak se vztekají, protože je štve, že z toho nic nemají a on je slavný.
Kvalitní tavené sýry existují, to mi fakt netvrď, že ne, stačí jen nevzít ten, co je jako první v akci, ale použít při nákupu mozek. Stejně tak nechápu problém s tím, že do ceny (která je v celé kuchařce spíš pro zajímavost) jsou zaúčtovávány ceny použitého materiálu a ne celého balení (asi se v té knize nepočítá s tím, že si koupíš mouku, použiješ z ní dvě lžíce a pak už jí nikdy nevezmeš do ruky, když v té samé kuchařce je dalších třicet receptů, kde je potřeba).
A že lidé podle jeho receptů vaří, a druhý den vykoupí to, co on zrovna použil, to fakt není jeho vina ani nic negativního (možná bys měl trochu ubrat na té zjevné závisti) :-).
Ale hele, asi to uzavřeme, protože tady je debata o vaření, se kterým evidentně nemáš moc osobních zkušeností (což chápu, maminka je maminka), vážně OT, jen si příště trochu promysli, než něco napíšeš a použiješ ostrá slova, protože z taveného sýra, ani kuřecí kůže, kterou si eventuálně uděláš jednou za rok (a nikdo ti to nenutí), rakovinu fakt nedostaneš. Ta ti hrozí z úplně jiných potravin, které častěji potkáš právě v restauracích, než v Hruškově kuchařce. Takže kritika ano, ale prosím něčím podložená. Až mi přivedeš někoho, kdo dostal raka kvůli Hruškovi, ráda přiznám svůj omyl :-). Za sebe ti ale můžu říct, že jako člověk stižený od dětství potravinovou alergií, kupodivu s Hruškovými recepty nemám jediný problém :-).
A pak ať mi tvrdí že nemá peníze...
Rodiče na tom byli a líbilo se jim to
3.Pitvoření moderátorů co se šklebí podle toho co tam dávají.4.Dra,atická hudba k nehodám či katastrofám, to se nehodí a je to neetické.
Jo a jestli někomu přijde normální že do zpráv dávají vaření ješte se živím vstupem, prosím ale to nejsou zprávy to jsou opravdu televizní NOVINY.
Jinak co se týče Hrušky, je to český hloupý honza na druhou.V jednom dílě dělá domácí kečup, aby v dalším používal krále sraček aro kečup.Pak vaření z taveňáků, což je nejhorší sýr co existuje.Neustále tvrdí po vzoru babici že restaurace jsou drahé, to expert co krade recepty z mimibazaru a pak za to trhne prachy nikdy nepochopí že vést něco v dnešní době stojí a logicky se to projeví na cenách.Já třeba do restaurace chodím slavnostně, né že jsem línej vařit.Dělá hon za co možná nejlevnější cenu, přičemž tam dává ceny lžičky a né celého balení, které je pak k ničemu.I ty ceny jsou mnohdy vybájené, nevím možná nakupuje před rokem 89 .Dále hnus co bych nedal ani psu a to kuřecí kůže což je na tom zvířeti přijemce toho škodlivého, tak z toho dělá božstvo a vždy to okoření že druhý den to celá ČR vyprodá.Nebo ty zinscenovaná ochutnávání.
Jsem rád že mamka vaří normálně a né podle něho, knihu máme také koupili jsme to babičče, ale já to beru jen jako předražený kuchařský srandokaps s písmem velikosti 18...
Pro vlastní zjištení doporučuju tohle https://www.youtube.com/playli… , projet si to a porovnat co tu píšu.
Vím, že je to OT, ale fakt by mě zajímalo, který konkrétní Hruškův recept je podle tebe ten "spouštěč rakoviny střeva". Vážně si to ráda poslechnu, protože já jeho kuchařku mám a představ si, že tam není jediný recept, který by využíval dnes tak moderní konzervanty, barviva, náhražky, přichucovače a podobné "vymoženosti", ze kterých se odborníci na výživu drží za hlavu. Naopak. Základem drtivé většiny jsou kupodivu čisté a ničím neupravované přírodní potraviny, jako je mléko, mouka, maso, sýr, vejce, nebo ovoce a zelenina.
To samé zprávy na nově. Viděl jsi v poslední době třeba zprávy na Primě? Na ČT1? A můžeš mi říct, čím tak strašně světaborným se liší od těch na nově? Je mi líto, ale ani jedny tuzemské zprávy nedosahují špičkové kvality, takže házet to všechno jen na novu, to opět jen bečení oveček, co si rádi kopnou do něčeho, čím zdánlivě pohrdá většina národy ačkoliv ve skutečnosti na to 90% těch, co na to nejhlasitěji nadávají, čumí celé dny.
Omlouvám se, ale nesnáším tohle čecháčkovské paušalozování bez jakýchkoliv argumentů, důkazů a podložených informací, takže jsem se prostě musela ozvat!
A pokud jde o Trošku (aby to nebylo tak zcela OT), tak Babovřesky jsem viděla jen jedničku a skutečně musím říct, že intelektuální zábava ani snadno koukatelný film to není, ale zas takové bahno, "sračka" a dno zábavy, jaké z toho někteří, co neviděli ani trailer, dělají, taky ne.
Mnohem víc fyzicky nevolno mi bylo třeba při sledování druhého dílu Saxány, protože osmdesátiletá Bohdalová v růžovém krajkovém župánku svádící odporně digitálního trpaslíka (ve filmu pro děti!!!!), to je pro mě větší humus, než cokoliv, co dokáže vyplodit Troška!