Sylvester Stallone: Expendables 4 budou poslední

Sylvester Stallone: Expendables 4 budou poslední | Fandíme filmu
Bude hlavního záporáka hrát Hulk Hogan?

Čekání na další Expendables, to je pokaždé ta samá písnička. Nějakou dobu se nic neděje, Sylvester Stallone slibuje hory doly, objevují se naprosto zaručené zprávy o tom, kdo další bude v domově důchodců pro akční hvězdy hrát a nakonec se další Postradatelní zničehonic natočí, všechno je tak trochu jinak, recenzenti i fanoušci 80. let minulého století brblají a Stallone může začít slibovat, že příště se štáb všech chyb vyvaruje.

V nejnovějším rozhovoru pro francouzská média řekl, že scénář čtyřky bude rozhodně lepší než ten předchozí, a že film bude o něco vážnější, ne tak uvolněný, jak to mají rádi „dnešní mladí“. Pokud to Sly myslí vážně, evidentně mu pořád není úplně jasné, v čem tkví hlavní problémy celé ságy. Humor ji táhne nahoru, to v ostatních elementech Postradatelní často plavou. Ale to je prostě Stallone. Jednou si vezme do hlavy, že Expendables 3 prospěje, když akčním hvězdám (na kterých série stojí) budou prostor krást čtyři neznámí mladíci, podruhé je přesvědčený, že Expendables 4 automaticky vylepší, když budou vážnější.

Zdaleka nejvýraznější je ve francouzském rozhovoru zmínka o tom, že Expendables 4 by měli být poslední. O zakončení série se sice mluvilo v minulosti už několikrát, jindy jsme ale zase slýchali o tom, že se značka rozvětví, aby se v Expendables hrdinové mohli scházet pohromadě ve stylu Avengers. Dolehla snad na Stallonea a studio realita a dochází jim, že víc jak jeden další film už ze série nevymáčknou? Skončí hlavní série, kterou prodražují platy bývalých hvězd, a značku už dál budou ždímat jen nejrůznější spin-offy a televizní seriál? Daleko nejspíš se všechno ještě tisíckrát změní.

Co se obsazení týče, ani v tomhle ohledu není o nové klepy nouze. O Hulkovi Hoganovi se šuškalo už při přípravě předchozích částí, se čtyřkou byl spojován už loni v dubnu. Teď v rozhovoru uvedl, že se Stallonem jedná o roli hlavního záporáka. Upřímně řečeno, v nějaké menší roličce by Hogan asi nikomu nevadil, ale dělat z něj hlavního záporáka po Van Dammeovi a Gibsonovi? To zní jako slušný sešup. Pokud patříte mezi mladší ročníky, pak vězte, že Hogan proslul především jako wrestler, ve filmech byla nejvýraznější jeho komediální camea ve filmech jako Agent WC40 nebo 3 nindžové v zábavním parku.

Sám Stallone si pak na Twitteru vyměňoval komplimenty se Salmanem Khanem, indickou akční hvězdou. Pro středoevropana je Khan prakticky neznámý, nicméně podobný krok by samozřejmě mohl Postradatelným pootevřít dveře na indický trh. Bohužel pro Slye, je možné, že v době natáčení Expendables 4 už bude Salman dávno ve vězení, za přejetí člověka autem mu hrozí pět let vězení...

A kdy čtvrté Postradatelné můžeme čekat? Dolph Lundgren neví, ale dovolí si hádat, že dřív než za rok film neuvidíme určitě.

Zdroje: Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Sylvester Stallone II, Manly Movie I, Manly Movie II

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest