Terminator: Genesis - Vyprávění ala Návrat do budoucnosti

Terminator: Genesis - Vyprávění ala Návrat do budoucnosti | Fandíme filmu
Nový Terminátor poodhaluje, jakým způsobem bude propojený s filmy Jamese Camerona.

Natáčení Terminator: Genesis se blíží (podle starších zpráv se začne 21. dubna, podle Schwarzeneggera možná už o pár dní dříve), a tak se konečně začínají rojit i nějaké jiné zprávy, než ty, které se týkají obsazení. Sám Arnold Schwarzenegger na setkání s fanoušky mnoho neprozradil, ale samozřejmě neopomněl vychválit scénář. Všechno prý jde podle plánu, natáčení by mělo trvat něco přes čtyři měsíce a točit se bude převážně v New Orleans, vedle toho pak ještě v San Franciscu a Los Angeles.

Podstatně zajímavější jsou zákulisní informace serveru Moviehole, podle kterého bychom se měli dočkat podobného konceptu jako v Abramsově Star Treku nebo ještě lépe v Návratu do budoucnosti 2! Star Trek má nový Terminátor připomínat v tom ohledu, že se z původní časové linie vydělí nová, alternativní, která půjde svou vlastní cestou. Na tu starou bude odkazovat postava Terminátora (Arnold Schwarzenegger), podobně jako starý Spock odkazoval na původní linii Star Treku.

Ještě lepší je prý přirovnávat GenesisNávratu do budoucnosti 2, kde v závěrečné třetině postavy cestují do stejné doby, v jaké se odehrával první film a obě časové linie se zajímavým způsobem proplétají. Podobným způsobem by se měl Terminator: Genesis odehrávat v budoucnosti, v dětství Sarah Connor, ale také během některých událostí Terminátora a Terminátora 2!

Znovu bychom tak měli vidět první příchod Terminátora do roku 1984 a jeho zabíjení různých Sarah Connor. Stejně tak bychom měli vidět vyšetřování vražd a příchod Kylea Reese. Z dvojky bychom prý měli vidět mimo jiných moment, ve kterém T-1000 zabije Johnovy adoptivní rodiče.

Pořád nevíme, jak přesně budou jednotlivé situace propojeny dohromady a jak si filmaři poradí s vyšším věkem Arnolda Schwarzeneggera, ale samotný koncept nového pohledu na již známé situace nepůsobí vůbec špatně, co říkáte?

Zdroje: TheArnoldFans, Moviehole

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest