Příští Spider-Man oznámil datum premiéry

Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
V kinech se o diváky budou naráz přetahovat dva filmy s Tomem Hollandem v hlavní roli.

Dlouho jsme věděli, že další Spider-Man musí přijít. Ten předešlý byl příliš úspěšný, než aby jej studio dál neždímalo a i sám představitel hlavní role Tom Holland a šéfové spolupracujících studií Marvel a Sony otevřeně říkali, že jakmile podaří vymyslet ten správný příběh, tak se oblíbený hrdina vrátí.

V září byl oznámen nový režisér filmu, Destin Daniel Cretton a dlouhodobě se odhadovalo, že by film mohl dorazit v létě 2026. Teď známe oficiální termín. Uvedení filmu bylo oznámeno na 24. července 2026. Film dorazí asi dva měsíce po týmovce Avengers: Doomsday a cca deset měsíců před Avengers: Secret Wars. A shodou okolností také týden potom, co bude uvedena novinka Christophera Nolana, v níž také hraje Tom Holland jednu z hlavních rolí.

Není to tak dávno, co jsme se dozvěděli, že Holland bude mít příští rok extrémně pracovně nabitý, když bude točit minimálně dva velkofilmy, nejspíš tři. Nolanovka se bude točit začátkem příštího roku. Sám Holland nedávno v rozhovoru potvrdil, že Spider-Mana 4 bude točit příští rok „v létě“, podle zákulisních drbů se snímek má natáčet od května do října. A aby toho neměl málo, tak Avengers: Doomsday se mají podle neoficiálních zvěstí točit od března do října. Potvrzené to zatím není, ale Spider-Man by tam údajně měl vystupovat také.

Na Marvel tak čeká zajímavý logistický oříšek, kdy se budou muset rozvrhy obou komiksových filmů naplánovat tak, aby byl Holland k dispozici vždy tehdy, když bude potřeba. Ale není vyloučeno, že v týmovce stráví Peter podstatný čas v kostýmu a Toma tak bude zastupovat přímo na place dublér a herec hrdinovi propůjčí především hlas. Pak Tom konečně čeká oddech – Avengers: Secret Wars se mají podle posledních klepů natáčet až v roce 2026.

O filmu zatím víme jen to, že vedle Hollanda by se Zendaya měla vrátit jako MJ a můžeme očekávat, že když je premiéra zasazená mezi Doomsday a Secret Wars, tak zřejmě nepůjde o úplně komorní příběh. Sám Holland o čtyřce nedávno v rozhovoru řekl, že je bláznivá a trochu jiná, než všechny předchozí díly. Předpokládá však, že fanoušci budou spokojení. Před pár týdny četli spolu se Zendayou scénář a prý z něj byli úplně nadšení. Pár detailů je prý ale ještě třeba doladit.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Spider-Mana

Zdroje: Sony, Good Morning America, The Tonight Show, Daniel Richtman I, II

Galerie: 5

Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu Příští Spider-Man oznámil datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest