John Wick 5 bude úplně jiný, přednost má animák

John Wick 5 bude úplně jiný, přednost má animák | Fandíme filmu
Lionsgate
Režisér Chad Stahelski zároveň zlehčuje problémy spin-offu Ballerina.

Magazín The Hollywood Reporter pořídil rozhovor s režisérem Chadem Stahelskim a probral s ním všechno možné kolem Johna Wicka.

 

Ze všeho nejdřív je na řadě John Wick Presents: Ballerina – spin-off s Anou de Armas v hlavní roli. Nedávno proběhlá zpráva, že Stahelski snímek zásadně přetáčel, ten to nicméně rozporuje. Tvrdí, že u kormidla byl stále původní režisér Len Wiseman, on a jeho kaskadérský tým prý jen podali pomocnou ruku. Dotáčky podle Chada probíhaly jen pár týdnů a šlo prý pouze o to trochu vyšperkovat akci, doplnit pár větších záběrů, které Wiseman během krátkého natáčení nestíhal a dořešit scény, které se nepodařilo dokončit v Rakousku, kvůli špatnému počasí.

Jestli říká pravdu zlehčující Stahelski, anebo jsou trefnější katastrofické zvěsti ze zákulisí, to se zřejmě dozvíme až někdy v budoucnu, tak pojďme dál. Jako další je na řadě prequelový animé film, kde se podíváme do Johnovy minulosti. Režisér naznačil, že bychom snad mohli vidět na vlastní oči zdánlivě nesplnitelný úkol, který John vykonal, aby mohl odejít ze světa vrahů a být se svou ženou. Animovaný formát dává tvůrcům daleko větší svobodu, tudíž, bychom se měli dočkat daleko šílenější akce.

 

Souběžně je v přípravě televizní hraná série Under the High Table, kterou připravuje Robert Levine (Pod černou vlajkou, Starej chlap) a vystupovat v ní mají vedlejší postavy ze světa Johna Wicka. A píše se scénář pro spin-off s Cainem, jehož ztvárnil v Johnu Wickovi Donnie Yen. To jsou pro tuto chvíli všechny projekty, které jsou v aktivním vývoji.

Když přijde na přetřes potenciální John Wick 5, tak už nic tak jednoznačné není. Stahelski bere čtyřku jako ideální zakončení Johnova příběhu. Našly by se komerční důvody i kreativní nápady, které by umožnily dál pokračovat. Sám Chad přiznává, že v posledních letech měl několik různých nápadů, jak pětku zpracovat. Ale čtyřku podle něj nejde překonat a je to trefné zakončení příběhu. Takže pokud jednou pětka vznikne, nebude to přímé pokračování, ale úplně nový příběh.

 

Nicméně, jak už bylo řečeno, v tuhle chvíli jsou prioritou jiné wickovské projekty. Stahelski se nedávno stal dohlížejícím šéfem celého akčního univerza, takže by mu jeho hračku neměl nikdo rozbít. A pokud se jednou rozhodne na tohle hřiště plně vrátit, bude jej mít připravené.

Titulní foto je ilustrační, John Wick 4

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest