Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie

Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 4 obrázky
Poslední Venom je podle prvotních odhadů velkolepější, ale pořád stejně pitomý.

Další velkou premiérou letošního podzimu je Venom: Poslední tanec (Venom: The Last Dance). Už zítra začínají předpremiéry, ale teprve dnes se objevily první reakce. Ne plnohodnotné recenze, jen krátké reakce na sociálních sítích. Navíc je z výběru novinářů patrné, že Sony nejprve pustilo snímek těm, od kterých lze očekávat shovívavou reakci. Vyjádření skutečně ostrých kritiků zatím chybí. Přesto už si můžeme udělat jistý obrázek.

Na první dva filmy chodily diváci ve velkém, ale kritici je strhali. Jako vypravěčsky staromódní slátaniny plné slabých triků, s extrémně podivným a nevyváženým tónem. Jistou chválu dostával snad jen ujetý smysl pro humor a extrémně zapálený výkon Toma Hardyho v ústřední dvojroli. Z toho, co píší první reakce o trojce, dostaneme i na závěr to samé, akorát v naboostované podobě.

Novináři píší, že je snímek bavil, že má větší měřítko než první dva filmy, je šílenější, má bláznivější akci, víc je v sázce a zároveň je konečně série i trochu emotivní. Zároveň ale i v rámci prvních ohlasů zaznívá, že scénář je opět pitomý, plný logických děr a novináři používají věty jako „vypněte mozek“ nebo „dejte si popcorn“. To je jasný signál toho, Venom i nadále zůstane stejnou blbinou, jakou byl doposud. V reakcích se jde dočíst i to, že i Poslední tanec (stejně jako předchozí dva filmy) opět vypravěčsky na úrovni těch nejprůměrnějších komiksovek, jaké byly v kinech k vidění před pětadvaceti lety.

Novináři také píší, že je Poslední tanec jasným závěrem Venomova příběhu. Padouch Knull je představený jako hrozba pro budoucí filmy, avšak pokud se některé internetové drby tvářily, že je Venom 3 hodně propojený s chystaným Spider-Manem 4, tak to je prý hodně, hodně přehnané.

Venom: Poslední tanec je posledním dílem trilogie. Eddie a Venom (Tom Hardy) se v něm ocitají na útěku. Pronásledují je oba jejich světy. Smyčka se utahuje a před ústřední dvojicí stojí zničující rozhodnutí. Za posledním společným tancem Eddieho a Venoma se brzy zatáhne opona. Dále hrají Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach a Stephen Graham. Scénář a režie – Kelly Marcel. Datum české premiéry je stanoveno na 24. října.

Foto: Sony

Zdroje: THR, Variety, The Direct, ComicBookMovie

Galerie: 5

Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu Venom 3: První reakce pro závěr komiksové trilogie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest