Tom Holland bude hrát v příštím filmu Christophera Nolana

Tom Holland bude hrát v příštím filmu Christophera Nolana | Fandíme filmu
Marvel / Sony Pictures
Tomův nabitý program bude mít vliv na řadu dalších filmů, včetně příští Duny.

Je to pár dní, co jsme se dozvěděli, že Christopher Nolan rozjíždí přípravy svého dalšího filmu, v němž jednu z hlavních rolí ztvární Matt Damon. K tomu se teď připojuje Tom Holland. Pro něho to bude vůbec první spolupráce s čerstvým držitelem režisérského Oscara a příležitost vedle svého hvězdného potenciálu také naplno předvést své herecké dovednosti.

Zprávu potvrdily všechny velké hollywoodské zpravodaje, které zároveň doplňují, že Tomův nabitý diář ovlivní řadu dalších produkcí. Nolanův film začne Holland točit hned někdy začátkem příštího roku. Vedle toho příští rok bude Londýnský rodák točit čtvrtého Spider-Mana a možná si odskočí ještě do příštích Avengers, kteří se začnou natáčet na jaře. Konkrétně natáčení Spider-Mana prý bylo kvůli Nolanovu projektu natolik posunuté, že Zendaya (která v příštím Spider-Manovi také vystoupí) odkládá natáčení Duny 3 až na začátek roku 2026, ačkoliv původně se počítalo s natáčením už v roce 2025.

O Nolanově filmu jinak stále prakticky vůbec nic nevíme. Podle The Hollywood Reporteru nebude děj zasazen do současnosti, avšak není zřejmé, zda se podíváme do minulosti nebo budoucnosti. Nolan snímek píše a režíruje, produkci spolu s ním zajišťuje jeho manželka Emma Thomas. Datum premiéry je stanoveno na 17. července 2026.

Titulní foto je ilustrační, Tom Holland jako Spider-Man

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest