Daredevil: Born Again – Trailer z Comic-Conu se dostal na internet

Daredevil: Born Again – Trailer z Comic-Conu se dostal na internet | Fandíme filmu
Marvel
Seriál oznámil oficiální datum premiéry a odhalil synopsi.

Příští setkání s Mattem Murdochem (Charlie Cox) proběhne až 4. března 2025, na kdy streamovací platforma Disney+ naplánovala premiéru série Daredevil: Born Again. Natáčení však skončilo někdy koncem dubna a Marvel postupně dává novinku ochutnat alespoň těm nejzvědavějším fanouškům, kteří za svým koníčkem neváhají cestovat na nejrůznější Cony. V létě byl trailer promítán na akci D23, z té se dostal online. Jak to v podobných případech bývá, Disney začal video z internetu mazat. Pokud jste jej tehdy neviděli, máte další příležitost.

Trailer byl o víkendu promítaný na Comic-Conu v New Yorku a opět se díky fanouškům dostal také online. Znamená to, že kvalita videa není nic moc a až budete číst tyto řádky, video už může být docela dobře smazané. Ale i tak je pro Daredevilovy příznivce ukázka extrémně zajímavá. Prezentuje klasickou brutalitu, na niž jsme u tohoto hrdiny zvyklí. Ďábel z Hell’s Kitchen rozhodně s přechodem k Disneymu nijak nevyměkl. Jestli dobře vidím, tak v jednom záběru se z ruky nepřítele každou chvíli vyloupne obnažená kost…

Na scéně je také celá řada více či méně povědomých tváří. Samozřejmostí je hlavní Daredevilův antagonista Kingpin (Vincent D'Onofrio), jenž bude extra nebezpečný zvlášť proto, že teď zná hrdinovu skutečnou totožnost. Krom něj v ukázce vystupují také Punisher (Jon Bernthal), Karen Page (Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson), Vanessa Marianna-Fisk (Aylet Zurer) nebo Bullseye (Wilson Bethel). V ukázce se mihne také nový záporák Muse.

Na Comic-Conu bylo také potvrzeno datum premiéry. To je stanoveno na zmiňovaného 4. března 2025, kdy odstartuje první série zrestartovaného Daredevila, jež čítá devět epizod. Představitel Kingpina D'Onofrio také během prezentace fanoušky uklidnil, že dostanou, co chtějí. Seriál se původně měl vydat hodně odlišným směrem. Ale ten zkrátka nefungoval, a tak se v Marvelu rozhodli k radikálnímu řezu, pustili se do přetáček a „Born again“ překopali tak, aby daleko víc navazoval na původní seriál Daredevil z Netflixu a jeho styl. Představená byla také synopse:

V seriálu Daredevil: Born Again bojuje slepý advokát Matt Murdock (Charlie Cox) s bezprávím skrze svoji právnickou firmu, zatímco bývalý mafián Wilson Fisk (Vincet D'Onofrio) nadále posiluje v New Yorku své politické ambice. Když na povrch začnou vyplouvat jejich předešlé totožnosti, začnou se oba muži blížit k nevyhnutelnému střetu.

Titulní foto je ilustrační, ze staršího Daredevilova seriálu

Podklady a foto: Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest